Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
VOIB değil VIOB demek istedin sanırım zira VOİB diye bir şey yok.
Bilmediğim VOIB'de ya da bildiğim VIOB'da bir işim olmadı, üzülme.

Dostum tüm kira geliri ederinden fazla olabilir. Gelir varken gider de oluşur, bu geliri elde ederken harcamalar ve finansman da oluşur ve bu şirkette şu an için bunların dengesi EKSİ kocaman bir EKSİ.

Nakit akımı da hissenin değerliliğidir bu şu an 1 TL seviyesinin de altında bir çöp olarak fiyatlanıyor. Ben uyardım , bildiğin ve anladığın kadarını okuyabilirsin.
Tapaj hatası tabiki viob, seninle alakası olmadığına sevindim. Bak şimdi astronotun son yaptığını anlatayım belki anlarsın demek istediğimi;
Bağlı ortaklığı reysaş yatırım holding aş yi 2.5M tl bedelle kendine sattı. Ancak bu satıştan önce 16.05.2018 tarihinde, 2011 de 12M tl ye alınan arsaları 246bin tl ye rysaş a sattı. Bu arsaları araştırıyorum ve güncel gerçek değerlerini yakında açıklarım. Bu satıştan dolayı rysaş a 11.8M tl satış zararı yazıldı. Defter üzerinde 11.8M zarar gözükmesine rağmen gerçekte bu işlemden rysaş milyonlarca tl kara geçti.
Bu ve bunun gibi işlemlerle alicengiz oyunlarrı devam ediyo ancak nereyee kadar göreceğiz.
Demem o ki, eli çabuk tutmakta fayda var!!

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!