Sayfa 406/917 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Demekki gelecekte sektörde büyük potansiyel görüyorlar ki öyle bir karar almışlar. Daha önce bilmedikleri enerji sektörü için girişimlerde bulunmuşlardı, hatta onay da almışlardı, ama sonradan vazgeçmişlerdi. Kendi sektöründe bir numaradırlar zaten, dünyada da bir numero olmak istiyorlar demekki.
    "Yabancı sermaye"yi tam anlayamadım, prosedür mü öyle yoksa başka bir anlamı mı var. Demekki ihracat ağırlıklı bir yatırım düşünüyorlar ki teşvike başıvuru yapmışlar.
    Hepimiz için hayırlı olur inşallah.
    Müdürlüğün ismi öyle, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2. Ayrıca KP zaten dünyada bir numara. En büyük porselen şirketi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Gelen haber güzel, Kısaca diyor ki ben işime devam ediyorum ve aynı zamanda işime yatırım yaparak kapasitemi arttırıyorum. Daha ne olsun. Bu ortam da herkes küçülürken bizimkiler büyüyeceğiz diyor. Daha çok sevmeye başladım...

4. Dünyada 1 numara gayet güzel. Bunu birde hisse fiyatına yansıtsa olmaz mı? Onlara güvenen yatırımcısını sevindirse......

5. Hissenin ederi bu kadar aşağıdayken patronların hisse alımına geçmemiş olması bana tuhaf geliyor. Bunun ile ilgili bir hareket görebiliriz gibi geliyor bana önümüzdeki günlerde...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Gelen haber güzel, Kısaca diyor ki ben işime devam ediyorum ve aynı zamanda işime yatırım yaparak kapasitemi arttırıyorum. Daha ne olsun. Bu ortam da herkes küçülürken bizimkiler büyüyeceğiz diyor. Daha çok sevmeye başladım...
    Evet güzel haber, ama şirket yönetimi biraz daha detaya girseydi fena olmazdı. Mevcut yatırımlarla talepler karşılanmıyor mu, yoksa başka planları mı var.
    Mevcut yatırımlarla şuanda senelik 400 milyon civarı ciro yapıyorlar, bunun yarısına yakını da yurtdışı satışlarından. Demekki bu rakamlar kesmiyor, valla bizi de hissenin 0,70 pd/dd olması kesmiyor, önce bunu adam edin ondan sonra biz de keyifle yeni yatırılarımların bitmesiyle 700-800 milyonluk cirolar bekleyelim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. 5 f/k
    Hd/dd 0.7
    Özsermaye 290 milyon
    Borsa piyasa değeri 200 milyon
    Burda zaten bi bnelik manplüsayon kokusu vardı, oranlar ucuzun da ucuzuydu lakin
    Piyasa konjuktur mikik diye elim var mıyordu ama
    Yeni yatırım büyüme
    Arge
    Süper teşvik
    Bunları bir borsacı olarak çok severim))) sasa da olduğu gibi.
    Diğer yerden zararına kapatıp buraya gelme vaktim geldi, son Kap haberi ile. Haber ansızın geldi lakin bu zorlu konjukturde büyüme yatırım güzel ve takdire şayan bir karar.
    Bakalım yine benden zekat mı alacaklar)))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    5 f/k
    Hd/dd 0.7
    Özsermaye 290 milyon
    Borsa piyasa değeri 200 milyon
    Burda zaten bi bnelik manplüsayon kokusu vardı, oranlar ucuzun da ucuzuydu lakin
    Piyasa konjuktur mikik diye elim var mıyordu ama
    Yeni yatırım büyüme
    Arge
    Süper teşvik
    Bunları bir borsacı olarak çok severim))) sasa da olduğu gibi.
    Diğer yerden zararına kapatıp buraya gelme vaktim geldi, son Kap haberi ile. Haber ansızın geldi lakin bu zorlu konjukturde büyüme yatırım güzel ve takdire şayan bir karar.
    Bakalım yine benden zekat mı alacaklar)))
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Hele ki dolar bazındaki piyasa değeri tam fecaat, an itibariyle 44m USD. Senelik nerdeyse 200m usd hasılat yapan bir şirket için komik.
    Yöneticiler başka sektörlerde yatarım girişimlerinde bulundular ama baktılar bu sektörlerde deneyimleri yok bıraktılar en iyi bildikleri kendi sektörlerine yatırım kararı aldılar, bence isabetli oldu.

Şimdi detaylı olmasa da benim anladığım kadarıyla sıfırdan yeni üretim tesisleri düşünüyorlar, belki detaylı açıklama ve yatırım rakamları ortaya çıkınca daha net birşeyler söyleneilir. Ama sonuçta ihracat ağırıklı şirket, yeni istihdam ve daha büyük cirolar hedeflenmektedir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 406/917 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •