Sayfa 247/1024 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Cemil Ertem`i kaale alan dolarcıların hali ortada, isteyen bu tip yalakaları izlemeye devam etsin, ama kimseye akıl vermeye şöyle yapın dolar falan almayın diye de akıl vermeye kalkışmasın. Yalancılara ve yalakalara inananlar kendileri bilir, ağlamak sızlamak başkalarına mok atmamak kaydıyla kendi düşen ağlamaz. Aşağıda bu zibidinin çok değil 9.11.2016 tarihindeki yazısını paylaşıyorum, demişki; `Dolar/Tl de seçimiden öncede 3.10 `un üzerinde bir köpük vardı. Bunun geri geleceğini düşünüyorum.`
    http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...asi_ID1435645/

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...
    tamda yükselişe başlamadan hemen önce.

öngörüsüzlükmü....?

terse yatırma mı?

Sadece n bonu degil belki onlarca firma bono su vardir- aktifin yaptigi cok cok farkli bir durum degildir
    bilginize..

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    N boyu bende merak ettim biri tefferuuatli anlatırsa seviniriz

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Sadece n bonu degil belki onlarca firma bono su vardir- aktifin yaptigi cok cok farkli bir durum degildir
    bilginize..
    Bence aktifin yaptığı farklı şey. Bu konuda size katılmıyorum.
    Özel sektör bonosuna en azından ben rahatlıkla ulaşamıyorum, ulaşsam da belirli bir VADE beklemek mecburiyetinde kalıyorum. Dolasıyla normal özel sektör bonosu ile aktif bono arasında fark vardır.

4. Muhalefet etmek, eleştirmek her insanın temel hakkıdır, hatta doğru yolu göstermek bağlamında vatandaşlık görevidir.
    Bu hakkı/Görevi hakkıyla kullanarak muhatabımızı doğru yola çekmek varken kutuplaştırıcı beyanlarda bulunarak eleştiri yapmak (Doğru eleştiri olsa bile .) Ülkemize ve en önemlisi hepimizin temel çıkarlarına zarar vermekten baksa bir şeye neden olmaz.
    Biz Ülke olarak ne Yönetmeyi biliyoruz ne de muhalefet yapmayı biliyoruz. Her iki boyutta(çoğunlukla ) zayıfız.
    Ne zaman ki bu zayıflığı giderirsek o zaman güçlü bir Ülke olacağız.

Aynes tahvili iceren bir fon aldim unlu den
    aynes kayyum a devr oldugu ve yonetimi de odemeyi red ettigi icin unlu deki fonum da yeterli kazanc elde edemedim, vadeli de elde edilecek kadar bi kazanc zor elde ettim.... (bos yere fon da beklemek)

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    aynes nedeniyle nasıl bir uygulama ile karşı karşıya kaldınız?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fon aynes e ayirdigi kismi sanki yok gibi davrandi- ben de fonu bozup ciktim........ O kisim buhar oldu.
    email yazip o kismi talep mi etmeliyim..

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    benim sorduğum fon ile ilgili nasıl bir uygulama yapıldığı idi

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozel sektor bono sunu banka web ten cok kolaylikla alabilirsiniz, unlu nun bu fonunu ben o sekilde aldim aynes iceren, yarin da uygun zamanlarda inceleyecegim acaba bu n bono yu gene alabiliyor muyum diye...

Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Bence aktifin yaptığı farklı şey. Bu konuda size katılmıyorum.
    Özel sektör bonosuna en azından ben rahatlıkla ulaşamıyorum, ulaşsam da belirli bir VADE beklemek mecburiyetinde kalıyorum. Dolasıyla normal özel sektör bonosu ile aktif bono arasında fark vardır.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ozel sektor bono sunu banka web ten cok kolaylikla alabilirsiniz, unlu nun bu fonunu ben o sekilde aldim aynes iceren, yarin da uygun zamanlarda inceleyecegim acaba bu n bono yu gene alabiliyor muyum diye...

O banka üzerinden aldığınız bonolara saklama ücreti adı altında ücretleri bazı Kurumlar alıyor. Bu aldığınız Bonoları istediğiniz zaman bozma işlemine giremiyorsunuz. Ancak aktif bonoda vade kaybı olmaksızın özgürce(Faizini alarak ) girip çıkıyorsun.

Yarın ilk girişimi sağlıyacam ve bu yere gerekli deneyimini beyan edecem.

İyi geceler.

Sayfa 247/1024 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •