Arama sonucu : 4585 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Aynı Reisle , gel bakalım muharrem gibi, yalnız burda yıldırım kazanabilir de, gel bakalım muharremin şansı yok, gene trip atacağınızı bilmeme rağmen yazmadan edemedim....
    Neden şansı yok İnce'nin, sandıkları mi ayarlarınız, ben de söylemeden edemedim 🤣

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

2.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Neden şansı yok İnce'nin, sandıkları mi ayarlarınız, ben de söylemeden edemedim 🤣

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    yok o işler sizin işiniz açık oy gizli sayım gibi (1946) o kadarcık yakın tarih bilginiz vardır

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    yok o işler sizin işiniz açık oy gizli sayım gibi (1946) o kadarcık yakın tarih bilginiz vardır
    Benim tarih bilgim iyidir ama sizin çok yakın tarihi bile gorememenizi anlamak mümkün değil. Ayrıca bana iftira atmamızı da kınıyorum. Ben hayatımda kimsenin hakkını yemedim ve yemeyeceğim , yiyenleri de savunmayacagim ama siz fanatiği olmuşsunuz. Yazık valla çok yazık. Ben aklım ne derse onu yaparım, ulak değilim olamam.

4.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Benim tarih bilgim iyidir ama sizin çok yakın tarihi bile gorememenizi anlamak mümkün değil. Ayrıca bana iftira atmamızı da kınıyorum. Ben hayatımda kimsenin hakkını yemedim ve yemeyeceğim , yiyenleri de savunmayacagim ama siz fanatiği olmuşsunuz. Yazık valla çok yazık. Ben aklım ne derse onu yaparım, ulak değilim olamam.

Neyin iftirasını attığımı bilemedim , tarihte olanı yazdım, öyle yakın geçmişte yapılan seçimlerde kaybettiğinizi kabullenmeyip çamura yattığınız, çamur atmaya çalıştıkalrınızdan değil

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Neyin iftirasını attığımı bilemedim , tarihte olanı yazdım, öyle yakın geçmişte yapılan seçimlerde kaybettiğinizi kabullenmeyip çamura yattığınız, çamur atmaya çalıştıkalrınızdan değil
    Hakikaten sizinle yazışmak zaman kaybı. Üzüldüm şimdi. Allah yolunuzu açık etsin. Fenerli değilseniz de lütfen burda yazmayın . Burada biz bize takılırız. Teşekkürler..

6.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Hakikaten sizinle yazışmak zaman kaybı. Üzüldüm şimdi. Allah yolunuzu açık etsin. Fenerli değilseniz de lütfen burda yazmayın . Burada biz bize takılırız. Teşekkürler..

Tamam spor konuşun bende yazmayım REİS'e laf çakılınca cevap vermeden geçmeyeceğim rastladığımda, malum görevliyim 100 kayme alıyorum günde, haketmek gerek dimi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •