Sayfa 450/790 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

603 kötü kapanış...
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

2. Abi araliksiz 6 yildir duser mi bir hisse...hic mi belkentisi yok...su hacimli alis yapan amcalar nereye kayboldular,nasil bu kadar musade edebiliyorlar...bizde yatirim yapiyoruz diye kendimizi avutuyoruz burda...tamamen kumarhane olmus...insanlar neye bakipta alim yapacak neyi analiz edecek...uzun vade muzun vade bahtimizi seveyim...herkese saglikli huzurlu gunler...

3. Zarar 60.000 tl ortalama. Kâr etmekten vazgeçtik. Zararı çıkarmak için en az % 150 prim yapması lâzım.
    😈😈😈

4.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Zarar 60.000 tl ortalama. Kâr etmekten vazgeçtik. Zararı çıkarmak için en az % 150 prim yapması lâzım.
    😈😈😈
    https://rapor.garantiyatirim.com.tr/.../BIZIM1C18.pdf

5. Sayin kennym,bu kadar olumlu yorumlara karsin hedef fiyati 7,80 olarak dusurmesini anlayamiyorum...sizce neden o sekilde vermis olabilir?

6. o tabloyu inceleyip olumlu diye yaptığınız yorumlar için sizi tebrik ederim, ben ise beklentiler çok kötü idi ama daha iyi yani "kötü" geldi şeklinde yorumladım.

bir örnek vereyim, yaklaşık 500 seç marketten 230 milyon ciro bekleniyormuş.Market başı yıllık kabaca 500 bin aylık 40 bin günlük 1300 TL.Bu rakamı herhangi bir yere tezgah açan, bir seyyar satıcıda yapıyor, koca marketler, dükkan kiraları,personel,demirbaş vs olmadan.

Bence bu SEÇ işi 2-3 seneye patlar, Bizim'in ciro artış sebebi de eksiye döner.

Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Sayin kennym,bu kadar olumlu yorumlara karsin hedef fiyati 7,80 olarak dusurmesini anlayamiyorum...sizce neden o sekilde vermis olabilir?

7.  Alıntı Originally Posted by yselim Yazıyı Oku
    o tabloyu inceleyip olumlu diye yaptığınız yorumlar için sizi tebrik ederim, ben ise beklentiler çok kötü idi ama daha iyi yani "kötü" geldi şeklinde yorumladım.

bir örnek vereyim, yaklaşık 500 seç marketten 230 milyon ciro bekleniyormuş.Market başı yıllık kabaca 500 bin aylık 40 bin günlük 1300 TL.Bu rakamı herhangi bir yere tezgah açan, bir seyyar satıcıda yapıyor, koca marketler, dükkan kiraları,personel,demirbaş vs olmadan.

hocam şeç marketleri görmüşünüzdür , bahsettiğiniz rakamlar bu segment için normal ..

adamlar bakkalı modellemiş , minicik ufacık dükkanlar .. yanı bir bim performansı beklememek lazım ..

8.  Alıntı Originally Posted by yselim Yazıyı Oku
    o tabloyu inceleyip olumlu diye yaptığınız yorumlar için sizi tebrik ederim, ben ise beklentiler çok kötü idi ama daha iyi yani "kötü" geldi şeklinde yorumladım.

bence de birseyleri yanlış değerlendirdiğim kesin ki kol gibi kactı yıllardır...
    Bu sene olumluya dondu dedik, artık yatırımcı ceker dedik,bir ara şahlandı sonra o yatırımcılar bir anda yok oldular sanki...Yani yine yanıldık....Bence sizin dediğiniz gibi çok kotuden kotuye donmesi de olumlu bir tablo olması gerekiyordu.Yani artık şirket iyi sinyaller veriyor yatırımcı cekmesi gerekir gibi geliyordu.Sonucta beklenti satın alınır yaklaşımı vardı bende...Ama malesef bendeki o beklenti gerecekleşmedi.Neyse yapılacak birsey yok benim tarafımdan beklemeye devam edeceğim.Bilgi ve yorum paylasımlarınız için teşekkürler..Herkese bol kazanclar..

Sayfa 450/790 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •