Sayfa 25/99 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Trend Takibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Arkadaşlar ateş etmede süreç mi değişti...Eskiden mesela; Demokrat-76' yı, Demokrat-77' ye çevirebilecek kadar etkili atış yapıyordum...Şimdi ise bırakın kevgire çevirmeyi, namludan ancak tıssss diye bir ses geliyor...Yaşlandık herhal, acep, zahar, zaar, zahir....pehhhhh...

2.  Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    selamlar dostlar.gençler mi demeliydim yoksa.?
    Hoşgeldiniz sn demokrat. Keyifli günler dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ateş etmede süreç mi değişti...Eskiden mesela; Demokrat-76' yı, Demokrat-77' ye çevirebilecek kadar etkili atış yapıyordum...Şimdi ise bırakın kevgire çevirmeyi, namludan ancak tıssss diye bir ses geliyor...Yaşlandık herhal, acep, zahar, zaar, zahir....pehhhhh...[emoji107]
    Namlu nereye bakıyor hocam bakış açısı çok önemli [emoji291] yukarı bakarsa bir volkan misali patlama yapar aşağı bakarsa evdeki musluk misali tislama sesi gelmesi normaldir...akşam benimkiler gayet başarılı geçti 4 atış hedefi buldu [emoji43]
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Namlu nereye bakıyor hocam bakış açısı çok önemli [emoji291] yukarı bakarsa bir volkan misali patlama yapar aşağı bakarsa evdeki musluk misali tislama sesi gelmesi normaldir...akşam benimkiler gayet başarılı geçti 4 atış hedefi buldu [emoji43]
    Tabiikii aşağıya bakıyor... atacak halimiz yok, bu şekilde kullanacağız artık...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
    Hayırlı olsun, artık burdamı takılıyoruz?
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...

6.  Alıntı Originally Posted by varyemez Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun, artık burdamı takılıyoruz?
    Isteyen buraya geliyor. Sanıyorum yarışmacıların pek çoğu buraya uğramaya başladı. Siz de hoşgeldiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    çok teşekkürler dostum.borsa hisseler konusunda size bir katkım zaten olmaz da doğa tabiat çiftçilik tarım ve girdileri ile ilgili sohbet ve katkı sunabilirim sanırım.eşim ve çocuklarım dün birşey dediler ki etkilendim doğrusu.iftar dan önce seni tanıyamıyoruz dediler.sanırım haklılar.kandırıldım mı bilmiyorum ama bugün iftarı dışarıda açıyoruz.
    zor bir ay oldu oluyor da gerçekten fakat yıllar önce mardin den urfaya göçmüş yerleşmiş temiz bir insan alim vardı ibadetler den şikayet edenlere şöyle derdi cennet kolay değildir.
    Rabbim kabul etsin herkesin ibadet ve dualarını.yapmayan yapamayanlara da nasip etsin.
    Amin amin üstat dün de beni kandırdılar ...bende onları iftar çadırına götürdüm [emoji857] ama lunapark ta çok eğlenceli geçti [emoji1283] size iyi eğlenceler dilerim
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

8. İyi akşamlar topik sakinleri,

topiğe korsan kitapci almayın,53'ü ararun.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Sayfa 25/99 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •