Sayfa 250/1024 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by PAYİDAR Yazıyı Oku
    cevap hakkı doğmasın ve hukuki bir takım sorunlar oluşmasın diye isimlerini
    yazamayacam ama bazı banka ve bankacıları özellikle takip ederim
    zira ne derlerse tam tersi olur. şimdi ki söylentileri ; referandumdan sonra
    dövizin yükseleceği.
    kimseye yatırım tavsiyesi olmamakla beraber
    şahsi beklentim, 16 nisanın hemen ardından gözle görülür bir düşüş olacağı.
    yoldaşların dikkatli olmalarında fayda var.
    kardeş çok teşekkürler. ben böyle görüşler olsun, burası dolu dolu olsun diyorum. oranlar, görüşler kırmadan incitmeden tartışılsın kimse kimseye böbürlenmesin ve doğruları yazsın diyorum.(buna dikkat! yarım doğru çoğu zaman korkunç bir yalandır.)
    ben 16 nisanı bekledikten sonra dolar alacağım.
    düşer çıkar sorun değil.
    uzun vadede tümden TL tutmak bana sakıncalı geliyor belki altın tutmak lazım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    icbct bank ile çalışan arkadaşlar memnunlar mı?
    merak ettim.
    sadece mevduat oranı olarak değil, internet şubeleri nasıl mesala ?
    müşteri ilişkileri falan
    Mevduatta pazarlık yok aynı paraya aynı oran veriyor .

İnternet şubesi biraz karışıktı .

Şubeye ulaşamıyorsun lazım olduğu zaman açılmıyor telefonlar ulaşırsan hemen yardımcı
    Oluyorlar .

Tabi senin ne segmentte müşteri olduğunda önemli

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yatirim taniminda bir anlasmak lazim Julia Hocam.

Altin almak, kasaya koymak yatirim midir ?

Tasarrufmudur ?

USD almak, yatirim midir, yoksa ABD Merkez Bankasina faizsiz kredi acmak midir.?

Milletce hep yanlislari yapiyor,dangalaklari seciyor, beton dokmeyi buyume saniyor, sonra bagiriyor, birbirimize giriyoruz.

Bu borsa forumu ise, hisse senedinde konusmak gerekmiyor mu ?

Bu sirketlere yatirim yapip, carpan hizlandiran etkiler yaratmamiz gerekmiyor mu ?

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi hazirana kadar bağlıyım sonra ne olur bilinmez. yannız bunların büyüme hastalığı bitecek gibi görünmüyor. bir süredir klavuzum olan bir yazı,

http://redaktif.net/2017/03/09/refer...cokus-geliyor/

yazının en önemli kısmı,

"Nomura araştırma yapmış, TCMB 200 baz puan sıkılaştırma yapıyor, ama bankaların kredi faizleri sadece 60 baz puan artıyor. Yani TCMB’nin verdiği sinyal bankacılık sisteminde parazite dönüşüyor, ekonomide duyulmuyor. Niye? Nomura’nın verdiği cevap iki şıklı. Birincisi, bankalar TCMB’nin kalıcı sıkılaştırma yaptığına inanmıyor. Halk oylaması geçsin, yine eski düşük faiz günlerine geri döneceğiz. İkincisi, kamu bankaları kar etmeye filan aldırmıyor, düşük faizlerden kredi pompalıyor. Benim bir açıklamam daha olacak: Korku dağları bekliyor. Özellikle ipotek kredilerinde faiz artırdın mı, hükümetle papaz oluyorsun."
    Basit bir soru. Faizlerin bu seviyeleri yüksek kabul edilirken; enflasyon bu seviyelerde ise, faizler düşürülürse enflasyon ne olur?

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Basit bir soru. Faizlerin bu seviyeleri yüksek kabul edilirken; enflasyon bu seviyelerde ise, faizler düşürülürse enflasyon ne olur?
    amaç zaten enf. düşürmek değil, tl cinin parasına çökmek. negatif faiz gizli hırsızlıktır. yukarıda happy al-yat zamanı değil diyor. bence tamda dolarda al-yat zamanıdır. kafa rahat olur. üstüne aldığın dolar faizide bonus olur

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    amaç zaten enf. düşürmek değil, tl cinin parasına çökmek. negatif faiz gizli hırsızlıktır. yukarıda happy al-yat zamanı değil diyor. bence tamda dolarda al-yat zamanıdır. kafa rahat olur. üstüne aldığın dolar faizide bonus olur
    referandum bana risk geldi. risk büyük 50K dolar alsam 10 kuruş aşağıya gelse sorun olur bende. ha para büyük olsa (dudu kardeşimiz gibi) tınlamam ama para küçük daha da küçülmemesi lazım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. Enflasyon yükseliş içinde bu doların da yükselişine zemin hazırlar. Faizin düşmesi değil; tam tersine arttırılması gerekir. Ki, enflasyon kontrol altına alınsın dolar kuru düşsün.

8.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Yatirim taniminda bir anlasmak lazim Julia Hocam.

Altin almak, kasaya koymak yatirim midir ?

Tasarrufmudur ?

USD almak, yatirim midir, yoksa ABD Merkez Bankasina faizsiz kredi acmak midir.?

Milletce hep yanlislari yapiyor,dangalaklari seciyor, beton dokmeyi buyume saniyor, sonra bagiriyor, birbirimize giriyoruz.

Bu borsa forumu ise, hisse senedinde konusmak gerekmiyor mu ?

Bu sirketlere yatirim yapip, carpan hizlandiran etkiler yaratmamiz gerekmiyor mu ?
    bana kalırsa orta vade:
    borsa aşağı
    dolar yukarı
    altın yukarı
    konut aşağı
    euro sıkı durun yukarı.
    borsa düşerse kesinlikle mal alırım.

Sayfa 250/1024 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •