Fincan kulb formasyonu oluşmuş spek nakış gibi işlemiş grafiği, artık keyfine kalmış, sıcak yada soğuk içeceği fincana doldurup içmesini bekliyeceğiz
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fincan kulb formasyonu oluşmuş spek nakış gibi işlemiş grafiği, artık keyfine kalmış, sıcak yada soğuk içeceği fincana doldurup içmesini bekliyeceğiz
Yol açık Yola çık.
Hisse;grafiksel olarak iyi olması, göstergelerin dipte olması ve patronun alım yapması sebebiyle ilgimi çekti umarımki bu unsurlar tuzak değildir ve umarım sizin söylediğiniz satış durumu gerçektir,teknik önden gider haber sonradan gelir durumu burada gerfekleşmiş olur..hepimizin bol kazançları olsun..
Yol açık Yola çık.
Bu satış haberi gelecekse gelsin ve atağa kalksın. Ne kadar bekleyeceğiz daha. 1.30-1.35 görsün inanın ardıma bakmadan çıkacağım. ytd. Ancak ben bu satış haberlerinin de yalan olduğunu düşünmüyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. Eğer doğru ise yakında kimse tutamayacaktır. Bekleyeceğim. ytd
nefis bir dip oluşumu var...0,80-0,85 arası alım yeri...sabırla bekliyorum.
ERSU.jpg
Endeksteki düşüşün sebebi yabancı satışı. bu nedenle yatayda kalan hisseler yabancı payı yok denecek kadar az olanlar. Ersu daki durum tam da bu. Satış haberi falan gelecek olsaydı şimdiye çoook farklı fiyatlama olurdu.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri