Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 188/367 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 2930 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. an itibarı ile tahtada SATIŞ pozisyonunda sadece 4 aracı kurum var. yapı kredi 17.996 lot. iş 14.860 lot turkish 350 lot, tacirler 34 lot..bu spek yok tahta gidecekse gidecek diyen üyeye gelsin bu bilgi..ben kendisini engelledim,birşey yazsa da görmeyeceğim artık. lakin sözüm sizlere. bu verdiğim bilgi normal bir şey değil arkadaşlar. bariz bir şekilde tek elden satılıyor en fazla 2 el deyin yapı ve iş ama ben çok iyi biliyorum 2 aracı kurum da tek hesap tek kişi grup. ha gelelim alıcı ayagına, toplamda 32 bin lot güya sözüm ona satış yapılmış, bunu alanlara bakalım hizaya gelelim, vakıf, halk, garanti,ak, ziraat,deniz,a1,şeker,oyak,osmanlı,gedik,phillip, alternatif,integral..şu saydıgım aracı kurumların içinde son saydıgım 6 tanesini çıkın çok az en fazlası 1000 lot. diğer vakıf halk ziraat deniz a1 kesinlikle ve kesinlikle aynı kişi grup, bu satan kişi grup. garantide tamamı bunlar mı çok emin değilim, şekerden de çok emin değilim o sonradan pörtledi, benim radarıma girmedi. bunları bilin, öğrenin..bunlar patron tahtası. bu tahtalarda öyle 3 kuruşa 5 köfte yok..

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. GARFA - Garanti Faktoring

Faktoring şirketleri için yeni tebliğ yeni düzenleme ile ilgili açıklama ve bilgi altdaki linkde,ortak platform diye yeni bir yaklaşım var,
    Detaylı ve açıklayıcı bilgiler var,sektördeki şirketlerin üst düzey yetkililerinin demeçleri mevcut çok iyi olcağı söylenmekde,2018 öncesi ve sonrası diye ayrışcakmış sektör bakalım,
    Garfa harici birçok faktoring şirketi sağlam durdu sayılır bu düşüşde,en olumsuz ayrışan garfa ne hikmetse.

https://www.capital.com.tr/finans/fa...oyu-katlayacak

Ortak platform ciroyu katlayacak

Faktoring sektöründe tüm gözler, tedarik zincirifinansmanı platformuna çevrildi. 2018 Ocak ayında faaliyete geçecek platform, sektörde tüm oyunu değiştireceğe benziyor...
    15 ŞUBAT, 20180
    Paylaş Tweet Paylaş
    Ortak platform ciroyu katlayacak
    Elçin Cirik

ecirik@capital.com.tr

2018 faktoring sektörü için oyunun kuralının yeniden yazıldığı bir yıl olacak. Bu yılı iyi geçiren sektörün 61 oyuncusunu 2018’de yeni bir milat bekliyor. 2011 yılından bu yana TL bazında her yıl büyüyen sektör, 6 yılda cirosunu ikiye katlamayı başaracak gibi görünüyor. 2011 yılında 70,7 milyar TL olan sektör cirosunun bu yıl sonunda 150 milyar TL’yi geçmesi bekleniyor. Son verilere göre 2017 yılının dokuzuncu ayında yurt içinde 83 milyar TL ve ihracatta 4,9 milyar dolar faktoring cirosuna erişildi. KOBİ odaklı çalışan sektör, toplamda 106 bin müşteriye sahip. Sektörün işlerinin yüzde 80’i yurt içi faktoring işlemlerinden sağlanıyor. İşte 2018’de oyunu değiştirecek adım da bu alanda atılıyor. Finansal Kurumlar Birliği, yurt içi faktoring işlemlerinde ağırlığı olan tedarik zinciri finansmanında yeni bir ortak platformu hayata geçirmeye hazırlanıyor. “Sistemi bünyemizde kurarak tüm finansal kuruluşların, alıcıların, tedarikçilerin faydalanabileceği bir yapı oluşturduk ve tüm taraflar için kurulum maliyetini ortadan kaldırdık” diyen Finansal Kurumlar Birliği Başkan Vekili Çağatay Baydar, sektörde sıçrama yaratacak bu elektronik platformun Birlik bünyesinde kurulmasının olası hukuki kaygıları da gidereceğini düşünüyor. İşte bu yeni adımla sektördeki şirketler de 2018 yılı için daha iddialı büyüme planları kuruyor.

Videoyu Oynat
    GÖZLER YENİ PLATFORMDA

Tedarik zinciri finansmanı platformu Ocak 2018’de faaliyete geçecek. Bu yeni platformla tedarikçiler ucuz finansmana kavuşurken, alıcılar da arzu ettikleri vade yapısında satış yapma imkanına sahip olacak. Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Bozkurt Çöteli, bu platformun sektöre hız kazandıracağını düşünüyor. “2018 yılında devreye girmesiyle birlikte dileyen herkesin kullanacağı bu sistem, operasyonel maliyeti ve operasyonel riski düşürecek. Fiyatlamaları ise hem ana firma hem tedarikçiler açısından daha uygun kılacak” diyor. “Ticaretin finansmanında tüm tarafları bir araya getirecek bir çözüm üretmek istedik” diyen Birlik Başkan Vekili Baydar, bu sistemin orta ve büyük alıcılar için pratik olacağını belirtiyor ve ekliyor: “Yüzlerce tedarikçisi olan bu alıcılar, ticaretini, nakit akışını bu sistemde yönetebilir, gerekirse ek vade talep edebilir ya da farklı vadelerdeki fiyatlandırma politikalarını sistem üzerinde uygulayabilir. Bu sistemle KOBİ’lerimize ciddi bir kaynak sağlamayı umuyoruz.” Fiba Faktoring Genel Müdürü Özge Yılmaz da platformun sektörde yeni müşteri edinme konusunda büyük katkı sağlayacağını öngörüyor. QNB Finans Faktoring Genel Müdürü Nergis Avyaz Bumedian, “Rakamsal hedef vermek zor ama dijital platformun uygulamaya geçmesiyle 2018’de önemli bir hacim yaratacağına eminim. Bir alıcının ortalama 10 tedarikçiyle bu sisteme dahil olduğunu düşünelim: 1000 alıcı, 10 bin tedarikçiye ulaşmamızı sağlar. Bu platform, ticaret finansmanında önemli bir dönem başlatacak” diyor.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla 36. Kattan gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    an itibarı ile 80 bin lot işlemin içinde gerçekten el değiştiren 8 bin lot bile yok. sabahtan 2.24 e yazdığı 28.403 lot satış ve 2.19 yazıp sonra sile yaza sile yaza defalarca derinlik görenleri kışkırtıp mal gelmeyince 2.20 ye çektiği 22.403 lot alış ( küsüratlara dikkat, bunlar spek mesajıdır ) arasındaki kademelerde kendi başına top sektirerek birinizin şöyle 5 bin 10 bin 20 bin lot bir satış yazmasını inatla sabırla bekleyen bir ********dir bu arkadaş..şimdi de 2.22 ye 10 bin lot satış yazıyor ki 2.20 ye o mal gelsin. sizin anlamanız gereken bir şey var, bu herifin elinde milyon dan aşağı değil lot. lakin sizin benim gibi bugünden yarına satmayacağı için onu çok bağlamıyor bu paraüşütsüz düşüş. o zaten bu paraşütsüz düşüşte de ahmet den aldı mehmete sattı ondan aldı buna sattı çorbasını çıkardı. bazı üyeler çıkıyor "gidicek kagıt gider, toplanması falan hikaye öyle bişey yok" diyor. yahu kardeşim hadi ben bizzat başka şirket ve tahtalarda tam işin göbeğinde olan birisi olarak bu işin böyle olduğunu net söylüyorum da, o tecrübemi de bırakın bir kenara, önünde bir derinlik varsa tahtadaki ********liği görürsün, görmezsen zaten körsün boşuna bakma aval aval. sonra özelden yazıyorsunuz, cevap veriyorum, cevabı begenmeyip hakaret eden acizler çıkıyor. birincisi özelden niye yazıyorsun ne varsa burda bu forumda bu sayfalarda yazıyoruz zaten, ikincisi ben senin gönlünü içini ferahlatacak tahta ile ilgili çok büyük uçacak kaçacak hedefler dile getireceksem hiç gerek yok sen sipariş ver ben yazayım. bu işlerden anlamıyor, bilmiyor ama ahkam kesmeye gelince horozlanıyor, var böyle değişik tipler. tahtanız sinegin yagını hesap eden, tek tek lotları sayan bir kan emicinin elinde. bu kan emicinin eli garfa/ garanti üst düzey yöneticilerinin cebinde. sizler hatırı sayılır şekilde tahtada mallandınız, maliyetleriniz yukarıda..ÇUKUR dasınız, elinizden tuttukları yerler buralar, 2,20 22 bin lot alışa bekliyor, gelsin diye de satışa hikayeden satışlarını koyuyor. bunu 2.70 de yaptı, gelmedi. 2.40-250 bandında çok yaptı gelmedi. 2.30 larda gelmedi. 2.20 lerde de gelmez ise onun tuzu kuru 1.80 lerden bekler..bunu unutmayın. bu işlere giren herifler keriz değil, siz de *****zın akıllısı değilsiniz, sen de 20 bin öbüründe 40 bin bende 30 bin ahmet de 50 bin lotlar dururken bu adam gerizekalı mı o malları almadan sizin bu hisseyi aldıgınız kademelere bu hisseyi götürecek. yahu zerre kadar mantıklı olan bir insan size bu kadar yüklü lotları bu spekten başkasının bu tahtada satamayacagını da bilir. dost acı söyler arkadaşlar, emir yaza sile yaza sile gerekirse 6 ay 1 sene daha bekleyecek bu it oğlu itler. onların tuzu kuru. ekran izlemeyin, forumlara girip birilerinin güzel böyle moral verici bişeyler yazmasını bekleyip yazan olursa da onunla avunmayın, boşverin bakmayın ,izlemeyin. ama asla ve kata o maliyetlerinizle buradan da bu malı vermeyin. başkası versin onun beklediği malı siz vermeyin. PD / DD 0,80..fk 6 larda. inanılmaz ucuz. sabırla ve ilgisiz bir şekilde beklemeningerektiği bir tahta artık. lütfen sataşma olmasın, herkesin her fikrine saygım var, bu yazdıklarım da beni baglar, özelden sürekli olarak birkaç arkadaş yazıp duruyor. bugün itibarı ile başkaca bir fikrim yok bu tahta ile ilgili. bu at hırsızı ne derse o olacak..
    Yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin ben sizin söylediğiniz herşeyi çok önemsiyorum, teşekkür ederim.

5. Busecan hanım teşekkür ederim, fikrim oluştukça paylaşmaya devam edeceğim,

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Göbeğini kaşıyan spek sana fırsat çıktı hadi satsana..:

8. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Sayfa 188/367 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •