Seçime kadar gümletecekler,seçimden sonra hüpletecekler,sonra gömecekler bana öyle geliyor,düşüncem borsanın geneli için tabi bankalar başta olmak üzere...
Seçime kadar gümletecekler,seçimden sonra hüpletecekler,sonra gömecekler bana öyle geliyor,düşüncem borsanın geneli için tabi bankalar başta olmak üzere...
bu havada artıya geçti rüçhan pazarı açıkken ortam puslu iken %10 eksi beklerdim açıkçası ayıp etti tahta yapıcı.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
SÜPER KOLPA ASPARAGAS GAZETESİ GÜNLÜK BÜLTEN
Yüzde eksi 2562 den +0.25 artıya geçen ykbnk hissesi Amerikada bile yankı buldu..
Başkan Trump bizim hisseler hep yüzde 1-2 bandında + - yapıyorlar nerede heyecanı bu işin dedi
lets make america great again diye de ekledi..
Mikrofonlara konuşan yekililer böyle saçmalığa borsa olarak izin verilemeyeceğini yüzde eksi 2562 den en fazla yüzde eksi 2560 a geçilebileceğini böyle hele hele + ya geçmenin günlük olağan akış çerçevesinde mantıksız olduğunu belirttiler..
Tahta yapıcı ise bıçak kemiğe dayandı yakın zamanda gerekli cevabımızı gereken şekilde verecez kimsenin şüphesi olmasın dedi..
genel para girişi / para çıkışı
![]()
Bedelli paralarını
Kurumlardan kurumlara değişiyor,
akinolu menkul değerler 22 sinde ödersin,
yerliler ayın 20 sinde saat 16.00 ya kadar para hesapta olmalı diyor.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
sn kentuf
3,53 e denk gelen fiyatı gördü en düşük
Bu arada TH ve diğer çok bilmişler görüldüğü üzeri ortada yoklar
birilerini bilip bilmeden cahillik ile suçlamadan önce kendi bilgini kontrol etmezsen
sonrasında böyle utanıp ortalara çıkamazsın
bana bir özür yeter gerisini aramam
AMA
maalesef özür dilemekten utanan toplum zihniyeti her yerde olduğu gibi burada da var
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Yer İmleri