Sayfa 523/1006 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Vakıfbankta arı hesap açtım pazartesi % 15 faizle, bir gün sonra % 16 olmuş. benim ki % 15 de kalmış. Şans.
    Müşteri Hizmetleri Arayın Kayıt Oluşturun.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şu ortamda !! asgari %16 dan aşağı TL. bağlanmaz. Hiç bir şey bilmeyen birisi kraliçeye öpücük kondurur bu fiyattan. Resmen bedava gibi, en fazla 40 gün sonra %10 dan fazla kazanılır. Sonra TL. mevduata devam edilebilir. Biraz risk ( benim için değil ) iyidir. Elbette yatırım tavsiyesi değildir, sesli düşünüyoruz.
    Bu öngörünüz tutacak mı diye kendime hatırlatma koymuştum
    Tam %10 artmış
    Bu kadar olur

3.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    İş gerçekten ciddi imiş.. Ben bu hafta bi bankaları dolaşayım, bi fiyat alayım yine de.. Çok merak ettim ne kadar isteyecekler.. Peki diğer bir soru yeri değil biliyorum ama külçe altın bankalardan alınır mı(fiziksel kg olarak)? Sorularımdan anladığınız üzere TL mevduat olayına bir süre ara vermeyi düşünmeye başladım ama emin değilim..
    internet uzerinden gram altin aldin diyelim, 200gr ve ustu olunca bu altini bankadan fiziksel kulce olarak talep edebiliyorsun.

4. Ppk saat kaçtaydı arkadaslar

Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Ppk saat kaçtaydı arkadaslar

14 olmalı.....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    14 olmalı.....
    Teşekkür

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Bugünkü Merkez Bankası Toplantısında Faiz Artışı Bekliyoruz
    Merkez Bankası’nın bugün düzenleyeceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında son sadeleştirme adımı sonrasında politika faizi olan haftalık repo faizinde 100 baz puanlık artış bekliyoruz. Mayıs ayında manşet ve çekirdek enflasyonda yükselişin devam etmesinin fiyatlama davranışlarını ve beklentileri olumsuz etkileyeceğini düşünüyoruz. Son Londra toplantısında para politikasının seyrinin enflasyonla yakından ilişkili olacağına dair sinyalleri de dikkate alarak Merkez Bankası’nın para politikasında ilave sıkılaştırma ile enflasyonist baskıya cevap vereceğini düşünüyoruz. Piyasa beklentisi tarafında Reuters’ın düzenlediği ankete katılan 16 kurumun 11’i 50-100 baz puan arasında faiz artışı beklerken 5 kurum herhangi bir değişiklik yapılmayacağını düşünüyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Ppk saat kaçtaydı arkadaslar

07/06/2018
    Yurtiçi Ajanda
    Haziran TCMB Faiz Kararı - Saat:14:00 (İş Yatırım beklentisi: Haftalık repo faizinde 100 baz puan artış, piyasa beklentisi: 50-100 baz puan arası artış)
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 523/1006 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •