Sayfa 40/99 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Trend Takibi

1. İyi akşamlar.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Gün bitti benim real trede kafayı yedi FENER e hala kırmızı yakıyor yarın bir gireyim de şu hisseye alayım 6-5 lotta pala spekülatör görsün Y-T-D
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

3. Bugün endeksi şişiren şey neydi ki anlayamadım. Hisselerin çoğu yerinde saydı

4.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Gün bitti benim real trede kafayı yedi FENER e hala kırmızı yakıyor yarın bir gireyim de şu hisseye alayım 6-5 lotta pala spekülatör görsün Y-T-D
    Fener zaten kırmızı kulvarda dost.

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Bugün endeksi şişiren şey neydi ki anlayamadım. Hisselerin çoğu yerinde saydı
    Gerçekten de moodys bankalara negatif incelemeye mı ne alacak miş ne.borsagündem de okudum,borsa yükseliyor...yarın fazlasıyla düşer...

http://www.borsagundem.com/haber/moo...e-aldi/1313457
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Gerçekten de moodys bankalara negatif incelemeye mı ne alacak miş ne.borsagündem de okudum,borsa yükseliyor...yarın fazlasıyla düşer...
    Haber bu muydu: http://www.borsagundem.com/haber/ert...elecek/1313322

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    bunu görmemiştim.demek ki bunun etkisi olmuş da.....yalancının mumu ne zamana kadar yanar acaba???
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

8.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    bunu görmemiştim.demek ki bunun etkisi olmuş da.....yalancının mumu ne zamana kadar yanar acaba???
    Bence bugünkü yükseliş önceki 6000 puan düşüşün tepkisiydi. 100.000'e kadar tepki devam edebilir. Ondan sonra belirsizlik yine devam ediyor olacak

Sayfa 40/99 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •