BAYAN !!!!!ADAMSIN ADAM
BAYAN !!!!!ADAMSIN ADAM
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Haydi bakalım...kayıtlarımız başlamıştır...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Tamamen Yerli uretiyoruz ama maalesef pazarlayamiyoruz.O isler o kadar kolay degil.
Acaba ov Gerel'mi alsam
![]()
2023 sonu Bist 8000?
Allah kabul etsin
Aynen öyle dostum, davul zurna ile savaşa gidilmez. Bir gece ansızın çökeceksinki tepelerine kurtulan olmasın, yoksa bu bataklık kurumaaaz. Önceleri fetöcüler haber uçuruyordu, şimdide haftalar önce geliyoruz önleminizi alın diyor gibi çok hassa bir konuyu politikaya alet ediyorlar.
Ansızın vurki zaiyatın az olsun ama zaiyat bunların umurundamı, yeterki birkaç oy fazla gelsin. Bence büyük harekat kandil gecesinde başlayacak gibi gibi.
İnşallah komutanımda.bunların şimdiye kadar yaptıkları,maalesef bu konuda yapacaklarının da teminatı gibi geliyor. Benim için sadece 1 tane askerimin şehit olması dünyaya bedeldir.Yıkarım ortalığı...Yollar,köprüler,yatırımlar hiçbirini gözüm görmez...Ama nerde bunlarda.şehit askerlerimize kelle diyen bir zihniyetten bir şey beklemek bence gafilliğin daniskasıdır...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Onu tünelli şehir kuşatmalarında demiştim dostum, çünki oralarda kalkan olarak kullandıkları masum insanlar vardı. Ama kandil kulliyen terörist yuvasıdır ve 2-3 saat buraya geçerli değildir. Kandildekileri esir bile almadan taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmadan dümdüz etmek lazım. Ondan sonrada yurt dışında temizliğe başlamalı..![]()
Yer İmleri