Originally Posted by memorex şubenin önemi olduğunu düşünmüyorum sonuçta oranları banka hazinesi veriyor ,sizde açıp sorun bakalım size ne oran verecekler buraya yazın görelim ben 6 yıllık müsterileriyim şimdi mt aradım oda oran veren bölge temsilcisini aradı yok öyle bişey diyor neyse imşallah sizin dediğiniz gibidir
Originally Posted by alikfor ben 6 yıllık müsterileriyim şimdi mt aradım oda oran veren bölge temsilcisini aradı yok öyle bişey diyor neyse imşallah sizin dediğiniz gibidir çok net söylüyorum size YALAN SÖYLEMİŞLER.
Burgan temdit 17.50 diyor hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by memorex çok net söylüyorum size YALAN SÖYLEMİŞLER. inşallah dediğiniz gibidir ama şube verseniz hakkımızı ararız neyse kolay gelsin
Originally Posted by memorex çok net söylüyorum size YALAN SÖYLEMİŞLER. Sn memorex temdit mi Yen'i giriş mi ben sizi iyi tanırım doğrudur
Originally Posted by alikfor inşallah dediğiniz gibidir ama şube verseniz hakkımızı ararız neyse kolay gelsin İzmir Ege Bölge şubesi
Originally Posted by memorex İzmir Ege Bölge şubesi beni kazıklıyorlar ... teşekkürler saygılar
tbank milyon üstü 18,35 milyon altı 18 anadolubank milyon üstü 18,35 bilanço dönemi olduğu için bankalar pazarlığa açık duruma gelmişler
Forum Rules
Yer İmleri