-
*iran opec temsilcisi: Abd'nin iran ve venezuella yaptırımları nedeniyle petrol fiyatı 140 dolara çıkabilir
*iran opec temsilcisi: Opec'in hiçbir üyesi bu iki kurucu üyeye yönelik yaptırımları kabul etmeyecektir
*iran'ın opec temsilcisi, "abd'nin iran'ın petrol ihracatından kaynaklanacak açığı suudi arabistan'dan kapatmasını istemesi çılgınca ve hayret uyandırıcı"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*fransa maliye bakanı, "merkel'in ab reform planı önemli, cesur adım"
*fransa maliye bakanı, "almanya ile euro bölgesi reformları üzerinde ortak bir görüşe varmak için önümüzde hala yol var"
*fransa maliye bakanı, "abd zayıflığa saygı göstermiyor, kararlı adımlar atmamız gerekli"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*bddk başkanı akben: Türk bankacılık sektörü güçlü sermayeyle yoluna devam ediyor-aa/bloomberg ht
*bddk başkanı akben: Türk bankacılık sektörü uluslararası normlarla tam uyum içerisinde-aa/bloomber ht
-
*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan may'in dışişleri bakanına güveniyor"
*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan may dışişleri bakanına güveniyor"
*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "may ile trump arasında g7'de ikili görüşme gerçekleşmeyecek"
-
*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "may, hükümetinin ingiliz halkının isteğini yerire getirmek için yoğun yekilde çalıştığına inanıyor"
*ingiltere/hammond, "bazı ab üyelerinin brexit'i ingiltere'nin tek başına çözmesi gereken bir problem olarak görmeleri korkutucu"
*ingiltere/hammond, "ingiltere liechtenstein değil, ab ile özel olarak düzenlenmiş bir ortaklık istiyoruz"
-
*şimşek: Gelişmekte olan piyasalara yönelik risk iştahında azalma var
*şimşek: Mayıs ayında gelişmekte olan ülkelerden $12.3 milyar çıkış yaşanmış (kasım 2016’dan beri en büyük sermaye çıkışı)
*şimşek: Merkez bankasının attığı adımlar, yatırımcılarla iyi iletişim türkiye’nin nisbi performansını artırdı
-
*brezilya'da mayıs'ta ıpca enflasyonu 12 aylık %2,86 (önceki %2,76)
*brezilya'da mayıs'ta ıpca enflasyonu aylık %0,40 (önceki %0,22)
-
*şili'de mayıs'ta tüfe aylık %0,3 (beklenti %0,2, önceki %0,3)
*şili'de mayıs'ta çekirdek tüfe aylık %0,2 (önceki %0,4)
*şili'de mayıs'ta tüfe yıllık %2,0 (önceki %1,9)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri