Sn joli şimdi enparada olsanız 400k 32 gün %16 olur. Peki şubeden böyle oranı nasıl veriyorlar. Sonuçta enpara masrafsız olduğuna göre şubeden neden yüksek faiz veriliyor. Veya enpara güncelleme yapıcakmı?
Sn joli şimdi enparada olsanız 400k 32 gün %16 olur. Peki şubeden böyle oranı nasıl veriyorlar. Sonuçta enpara masrafsız olduğuna göre şubeden neden yüksek faiz veriliyor. Veya enpara güncelleme yapıcakmı?
Şubeden her zaman daha yüksek oran alırsınız
Yoksa bu başlığın bir anlamı olmazdı zaten
"Enpara şubesiz/masrafı az o yüzden yüksek faiz verebiliyoruz" bence biraz kandırmaca
Şubeden her zaman daha yüksek oran alırsınız
Yoksa bu başlığın bir anlamı olmazdı zaten
"Enpara şubesiz/masrafı az o yüzden yüksek faiz verebiliyoruz" bence biraz kandırmaca
Hesap açarken eve gelen MT ye dedim ki:
Bakın şubeden daha fazla olucak ise enparadan açmıyım dedim. Yok dedi hiçbir zaman şube enparayı geçmez dedi. İyi dedik bizde. Ama gel görki öyle değil.
Son zamanlarda enparayi sube ile esitledir enparadaki müşteriye yeni giris oranı vermiyorlar banada vermediler kac defa sordum tcnizi verince enparada hesabiniz oldugu gorunuyor .
Yer İmleri