Sayfa 223/884 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by tunver Yazıyı Oku
    %97,5 ulaştığında satarım ben , çağrı mağrı işini anlamam..bu hızla alırlarsa 1 aya kalmaz %98 e ulaşır ..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bendeki ve arkadaşlarımdaki lotları almak için bize 30 tl teklif etmeliler , yoksa vermem :P

Açıkcası şahsi düşüncem hala VESTL in VESBE yi toplayıp , fiyatını 20 tl ve üzerine çıkarıp , bunu yeniden yabancılara arz edebileceğini düşünüyorum . VESTL e finansman sağlamak amacıyla... Umarımda böyle çıkar..... dimi PAtron ? ;)

------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

-----------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

2. an itibariyle Deniz yatırım 65.000 lot oldu ortalaması 11.28 ..... Ayrıca yine yan kurumları aktif ve faal pozisyon toplamakla meşgul..... satanlar tahminimce bıyıklı yabancı vede diğer senetlerde zararda olan yatırımcılar ve emeklilik fonları çıkacaktır.....

-----------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....

3. 24 tl yeterli birazda başkaları kazansın paylaşımcı olmak lazım azcık 😁

4.  Alıntı Originally Posted by meteor053 Yazıyı Oku
    24 tl yeterli birazda başkaları kazansın paylaşımcı olmak lazım azcık ��
    Tamam canım , senin için indirim yaparım PATRON a .... 24 tl versin yarın tüm malı devredeyim

---------------------

5.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Tamam canım , senin için indirim yaparım PATRON a .... 24 tl versin yarın tüm malı devredeyim

---------------------
    Şu Çılgın Türk Nazif varya ondaki kabak çok büyük asılayım kabağuna 😁 ara selam söyle merak etmesin mallar sağlamda.

6. Valla çokmu kaptırdım bilmiyorum ama ilaç gibi geliyor bu video 4 kez izledim 😁 https://youtu.be/FrIAapAWMY0

7. Hedef fiyatima henuz gelmedi ama takibimde olan baska bir hisse guzel yerlere geldi, onu almak icin bir kismini bozdurdum. Ama hala %70 vesbe deyim.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Hedef fiyatima henuz gelmedi ama takibimde olan baska bir hisse guzel yerlere geldi, onu almak icin bir kismini bozdurdum. Ama hala %70 vesbe deyim.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hiç niyetim yoktu ama bir gaflette bulunup bugün 8000 lot bende kaptırdım .... Acaba dedim yine dökmek için geri gelirlermi , gelirse elim kısmen açık olsun diye pozisyon açtımdı.... Bu açık pozisyonu yine VESBE için saklıcam , olurda aşağı silkelerlerse yine koyucam sepetime.... Zaten bizler bence bu pozisyonları verince , yine yukarı kapattılar... Neyse elimde daha 86000 tane var. Sıkıntı yok , göruyorsunuz anlatmaya gerek yok , VESBE show yapmaya devam ediyor

-------------------------------------------------------------

Sayfa 223/884 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •