Deutse bank durumu iyi deil 2500 personel çıkarmış ve bazı ülkelerdeki yatırımlarından çıkıcağını söylemiş ama hangi ülkelerden çıkıcaklar belli deil en azından türkiye belli oldu çogu kagıtta çıkıyolar aselsan thy gibi ipeke kozaa ve kozal gibi
Deutse bank durumu iyi deil 2500 personel çıkarmış ve bazı ülkelerdeki yatırımlarından çıkıcağını söylemiş ama hangi ülkelerden çıkıcaklar belli deil en azından türkiye belli oldu çogu kagıtta çıkıyolar aselsan thy gibi ipeke kozaa ve kozal gibi
Dünyada en iyi para kazandıkları ortam Türkiye istedikleri gibi bir aşağı bir yukarı yapıyorlar böyle nimetten vazgeçme eklerini sanmam.sahsi düşüncem bu yonde
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günü borsa genel para çıkışında doçe en başta. .bugünde kozaa da diğer yabancı alıştayken doçe 600 bin satıştaydı..eğer karşılıklı al ver yapmadılar ise doçe de çıkış gözüküyor genel olarak..ama sanırım bizim için daha önemli olan credit ve citi..yabancı yüksek dövize tl den dönüp çıkmak yerine üretimi ve değerlemesi döviz veya altın eşdeğerinde olan hisselere geçiş yapmaları daha mantıklı geliyor bana..
Son yükselişleri de dava sonucu beklentisi ile beraber buna bağlıyorum ve bu süreç bana göre devam ediyor..son gelen takaslar bunu destekliyor halen..
ayrıca bugün ipeke kozaa..thy vb hisselerde gün içi en düşük ve en yüksek arasındaki kademe farkına bi bakarmısınız böyle bir günlük kazancı yabancı başka hangi ülkede bulabilir ben çok hakim değilim bu konuya..bilenler varsa..
Yer İmleri