Takip ettiğim kanal gittikçe daralıyor...Yukarı kırılma ihtimali bir miktar daha fazla gibi...Ancak, bugünkü hareketlerin büyük bölümünde günlük net hep ekside kaldı...Yani yine bir miktar mal çıkıldı gibi...
Takip ettiğim kanal gittikçe daralıyor...Yukarı kırılma ihtimali bir miktar daha fazla gibi...Ancak, bugünkü hareketlerin büyük bölümünde günlük net hep ekside kaldı...Yani yine bir miktar mal çıkıldı gibi...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
Gedik pisliği bilerek tahtayı aşağı kırıyor alıcı geldiği anda veriyor makina yardımcısı son bir ayda citi yaklaşık 700 yerine koymuş ama virman galiba o da ortak bıyıklı bu tahta çok gider ama biz para kazanamayız 5.40 maliyet al sat ne oldu bilmiyorum ama her sattığım fiyattan aşağı geldi dönerkende aynısı olacak ama piyasa gerçekten kötü bu da işi uzatır grafik pek tutmaz gerçekten sığ çünkü
Son düzenleme : birdost21; 13-06-2018 saat: 15:24.
Yer İmleri