Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ayhan ABIM şov yapmış onun dediği gibi olsa üç gün uyumadım dedi. Ereğli gibi olur diyor inşallah diyelim
    Bunun yaptığı analiz genelde veriler üzerine ama temel beklenti olan fosfat hakkında bize sağlam bir bilgi bulabilse o zaman belki önümüzü görebiliriz...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Bunun yaptığı analiz genelde veriler üzerine ama temel beklenti olan fosfat hakkında bize sağlam bir bilgi bulabilse o zaman belki önümüzü görebiliriz...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şuan ucuz hisse çok...örneğin ttrak bilançosuna bak bir ortak...sermayesinin 6 katı kar..her yıl 3 tl 5 tl hisse başı temettü....bu adi hisse ile 2010 yılında aynıydı 10 tl lerde...ttrak 85 tl ye gitti yetmedi neredeyse o gün ki hisse fiyatının 10 tl idi 4 katından fazla temettü verdi....hisse performansını sayma sadece 40 tl ye yakın temettü verdi...hisse hem performans hem temettü hissesi olmalı ikisi bir arada...

ucuz hisse olayına bakarken çok yönlü bakmak gerekiyor...fk bir kriter, şirketin büyüme potansiyeli,temettü anlayışı,döviz pozisyonu...bunların mümkün olduğu kadar hepsinin iyi olması gerek...hisse hem performans hem temettü hissesi olmalı....performans hissesi derken trend az eğimli olsa da sürekli yukarı olmalı dengesiz fiyat hareketleri az olmalı...hisse çok düşmüş bu ucuz demek yanlış bence...o günün koşullarıyla bakmak lazım olaya...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şuan ucuz hisse çok...örneğin ttrak bilançosuna bak bir ortak...sermayesinin 6 katı kar..her yıl 3 tl 5 tl hisse başı temettü....bu adi hisse ile 2010 yılında aynıydı 10 tl lerde...ttrak 85 tl ye gitti yetmedi neredeyse o gün ki hisse fiyatının 10 tl idi 4 katından fazla temettü verdi....hisse performansını sayma sadece 40 tl ye yakın temettü verdi...hisse hem performans hem temettü hissesi olmalı ikisi bir arada...

ucuz hisse olayına bakarken çok yönlü bakmak gerekiyor...fk bir kriter, şirketin büyüme potansiyeli,temettü anlayışı,döviz pozisyonu...bunların mümkün olduğu kadar hepsinin iyi olması gerek...hisse hem performans hem temettü hissesi olmalı....performans hissesi derken trend az eğimli olsa da sürekli yukarı olmalı dengesiz fiyat hareketleri az olmalı...hisse çok düşmüş bu ucuz demek yanlış bence...o günün koşullarıyla bakmak lazım olaya...
    Yahu yazmayım diyorum ama sabrında bir sonu var.
    Aylarca burada gübrenin toz pembe hayallerini yazdın millete hisse sattırmadın yok banka yok fostat diyerekten.
    Şimdi tutmuşsun ttrak diyosun.
    Ne yani gübre satalımda ttrak mı alalım.
    Kardeşim şu an hissen yok kafa bulandırma.
    Sakin sakin cevaplar yazaraktan aklın sıra milletin saygısını kazanıyorsun ama yemezler.
    Tarihi dibine gelmiş hissemiz için aklın sıra 2,5 olacak diye korku salıp buradan satmamız için alttan alttan psikolojik baskı yapıyorsun.
    3 olmuş hisse 2,5 olsa kaç yazar.
    Bırak bu ayakları

4.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Yahu yazmayım diyorum ama sabrında bir sonu var.
    Aylarca burada gübrenin toz pembe hayallerini yazdın millete hisse sattırmadın yok banka yok fostat diyerekten.
    Şimdi tutmuşsun ttrak diyosun.
    Ne yani gübre satalımda ttrak mı alalım.
    Kardeşim şu an hissen yok kafa bulandırma.
    Sakin sakin cevaplar yazaraktan aklın sıra milletin saygısını kazanıyorsun ama yemezler.
    Tarihi dibine gelmiş hissemiz için aklın sıra 2,5 olacak diye korku salıp buradan satmamız için alttan alttan psikolojik baskı yapıyorsun.
    3 olmuş hisse 2,5 olsa kaç yazar.
    Bırak bu ayakları
    işine bak..sana verilen bir cevap değil...gubrf kötüleme yok yazıda...sen lafı nereden anlıyorsun..

işine bak..sana verilen bir cevap değil...gubrf kötüleme yok yazıda...sen lafı nereden anlıyorsun..
    Çok profesyonelsin bu işte.
    6 lı seviyelerden küçük yatırımcının satmamasını isterken ona göre toz pembe hayaller vererek sattırmadın.
    Şimdide 3 lü seviyerden sattrımak için psikolojik baskı yapıyorsun.
    Gözüm üzerinde senin ona göre yazılarına dikkat et.
    Halkbank sayfasında rezil oluyorsun yazdıklarınla keza aselsanda da aynı.
    Gelip burada bizimde moralimizi bozma.
    Eğer ttrak fk sı düşükse git Ttrak sayasına yaz.
    Zaman azalıyor yeterinde hisse toplayamadın değil mi

6.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Çok profesyonelsin bu işte.
    6 lı seviyelerden küçük yatırımcının satmamasını isterken ona göre toz pembe hayaller vererek sattırmadın.
    Şimdide 3 lü seviyerden sattrımak için psikolojik baskı yapıyorsun.
    Gözüm üzerinde senin ona göre yazılarına dikkat et.
    Halkbank sayfasında rezil oluyorsun yazdıklarınla keza aselsanda da aynı.
    Gelip burada bizimde moralimizi bozma.
    Eğer ttrak fk sı düşükse git Ttrak sayasına yaz.
    Zaman azalıyor yeterinde hisse toplayamadın değil mi
    hocam beni bırak ben hisse alırım almam o benim sorunum....gözün benim üzerimde olsun beni takip et...ben nerede ne yazacağımı sana soracak değilim...sana yazılmamış bir yazıya cevap hakkın yok kusura bakma...gubrf hissenide iyi sakla aman kaçmasın...halkbnk aselsn bu hisseleri kademeli alıyorum neyin rezil olması...tam 1 yıl bekledim asels almak için...kime sorarsan beni analizlerimin tuttuğunu söyler...20-22 tl hisse 35 tl lerde iken söyledim ve geldi ben yeni alıyorum sanki 30 tl üzeri almışım gibi konuşmanın anlamı yok...halkbank desen aynı 9 tl maliyetim var çok mu sence halkbank için...ayrıca en az param halkbank ta....

hocam beni bırak ben hisse alırım almam o benim sorunum....gözün benim üzerimde olsun beni takip et...ben nerede ne yazacağımı sana soracak değilim...sana yazılmamış bir yazıya cevap hakkın yok kusura bakma...gubrf hissenide iyi sakla aman kaçmasın...
    Gübre hisselerini sattığını üstüne basa basa söylüyorsun.
    Bu fiyatlardan almayacağını çünkü 2,5 lu fiyatları beklediğini üstüne basa basa söylüyorsun.
    Sonra gelip Gübretaş formuna TTrak hakkında olumlu şeyler yazıyorsun
    Her yazılana f/k sı şuymuş borsa çıkarken tepki vermezmiş gibi negatif algı içeren cevaplar yazıyorsun.
    Ve bu yazılanlar sana değil diye cevap hakkım olmuyormuş.
    Peh Peh Peh.
    Profesyonel seni. Yine kibarlığa büründün ama dedim ya yemezler.
    Sen sattığından beridir ben hisse alıyorum bunu bil.
    Lotlarımı iyi saklıyorum sana tekrar satmak için merak etme sen.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •