Sayfa 1020/1081 İlkİlk ... 2052092097010101018101910201021102210301070 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 8,153 - 8,160 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Zofran Yazıyı Oku
    Yalnız soda endekse karşı güzel gitti. Tebrik etmek lazım

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sodayımı tebrik edeceğiz.
    may the force be with you

2.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Cisim hala yaklaşıyor ,seçim dönemi ikinci tur ayağına o dibi yaparlar. Sonra seçim bitince toplarlar. Bu testere de ky doğranır. Bu da benim sallamasyonum

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Graf la ilgili arkadaşlar özl den yorumlama istemiş sizin vasıtanızla şöyle yorumlayayım.
    Grafta gözüküldüğü gibi 2 li tepe formasyonu mevcut 19.350-19.500 denk geliyor .Şuanki kurdan 88.000-89.000 denk geliyor.
    Aylık tl yeşil çizgi de o bölgeye denk düşüyor bu bölge kırılmaması gerek , dün 93.000 lerden alım geldi devamı gelirmi bu takip edilmeli.
    88.000 altı çoklu kapanışlarda KRİZ i fiyatlayacaklarını düşünüyorum.Bu yüzden önümüzdeki haftalarda yapılacak seçim önem arz edecek mevcut hükümet gelecekse aynı söylemler , aynı hikayeleri anlatacaksa o cisim kısa vadede bizi karşılar.
    Ha başka bir siyasi parti gelsede gelenlerde aynı şuankiler gibi yönetirse aynı akıbeti onlarda yaşar.
    Gerekli önlemler daha fazla zaman geçirmeden atılmalı.

3. Teşekkürler Sayın Bulut.
     Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Graf la ilgili arkadaşlar özl den yorumlama istemiş sizin vasıtanızla şöyle yorumlayayım.
    Grafta gözüküldüğü gibi 2 li tepe formasyonu mevcut 19.350-19.500 denk geliyor .Şuanki kurdan 88.000-89.000 denk geliyor.
    Aylık tl yeşil çizgi de o bölgeye denk düşüyor bu bölge kırılmaması gerek , dün 93.000 lerden alım geldi devamı gelirmi bu takip edilmeli.
    88.000 altı çoklu kapanışlarda KRİZ i fiyatlayacaklarını düşünüyorum.Bu yüzden önümüzdeki haftalarda yapılacak seçim önem arz edecek mevcut hükümet gelecekse aynı söylemler , aynı hikayeleri anlatacaksa o cisim kısa vadede bizi karşılar.
    Ha başka bir siyasi parti gelsede gelenlerde aynı şuankiler gibi yönetirse aynı akıbeti onlarda yaşar.
    Gerekli önlemler daha fazla zaman geçirmeden atılmalı.
    Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

4.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Sodayımı tebrik edeceğiz.
    Hayır , endeksi.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. yünsa

6.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    baskan grafikler 10 numara vealla helal olsun sana ...

grafik cizimi geometri cozmek gibidir gormek lazim ...
    Eyvallah kolay gelsin.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Sacro profösönel değil , sadece yaşadıklarından ders almış , oyunu okumayı , teknik donanımı yapıp kendine oluşturduğu topluluk yön tayin etmeyi başaran iyi bir teknikçi
    Resmi olarak yatırım danışmanı değil yalnız teknik, takas , dönüş olacak tahtalarda bunlar genellikle sığ tahtalar , kademeleri rahat kalkıcak tahtalarda oyun kurma özelliği var.
    Nasıl yunsa dan örn verelim takaslarda yabancı olarak gördüğü alış , teknik olarak da kendine göre sistemi mevcut dönüşü yakalıyor , Trend de devam ediyorsa ne lazım alıcı işte whatsap grubu, twitter,topik burada devreye giriyor .Kendisi sallıyorum kendi çalışmalarında 5.00 den maliyetleniyorsa teknik olarak gördüğü kırılım bölgesinden dillendirdiğinde sığ tahtada olduğundan tahta 40.50 kademe yukarı gidiyor , alıcı geldikçe fiyat katlıyor.İşte sacro burada kaybetmez o bu sistemin oluşturan .
    Buna profössönel değil , oyun kurucu diyelim
    İşin özü bu yapılanlar bir bütün halinde yaptığı için zarar olayı alt sınır kendisi için.
    Oyuna katılanların kar olayıda kendi donanımlarına göre yayılır bu çarkın içinde.
    Bu düşünceler bana ait teknik bir yorumcunun görüşleridir.
    Sözlerini iltifat olarak aliyorum. )

Tesekkurler.

Yunsa benim isim biliyosun ustad ;)
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...351504384?s=19

Yaklasık 5 gun önce attigim yunsa grafigim.

[emoji8] [emoji8]
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 1020/1081 İlkİlk ... 2052092097010101018101910201021102210301070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •