Sayfa 625/1006 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Teb marifetli 16.5 başlamıştım gecelik 17.5 güncellemiyor ne banka müşteri temsilcisi nede telefondaki kapa aç yeni oranla devam et diye birşey yok sonra mağdur olmayın oran 13.5 a düşer
    Az önce şübeden kendiminkini güncelletdim..Hanımınkinide gence aktartdım..
    Vakıf 700K 32 gün %19 teklif etdi,iki üç gün sonra bu oranı şübemde verir diye düşündüm taşımadım..
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

2. doları 7 kurus asagıya cektiler dusmeyen borsa dusmeye basladı ..simdi ordan cıkan parayla yabancı dolar alır bayramdan sonra oldumu sana 4.80 ..her geri cekiliste yabancı hisse satıp dolara giriyor ..bu kendi kendine dongu oldu

3.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Az önce şübeden kendiminkini güncelletdim..Hanımınkinide gence aktartdım..
    Vakıf 700K 32 gün %19 teklif etdi,iki üç gün sonra bu oranı şübemde verir diye düşündüm taşımadım..
    Vakıf 700K 32 gün %19 hangi şube?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. bu oranların daha yolu var 2-4 yıl abd nin ve fede gore mevduat kazandıracak..fed yeniden faiz indirimlerine gitmeden trend bu..yukarı yonlu ..fed dunyadan parayı cekiyor butun gelismekte olan ulkelerden ayda 20 milyar dolar para cekiyor ..yani orda faiz artıkca dolar tl yukarı buda tl oranları artırır.

Evr Guest
     Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Teb marifetli 16.5 başlamıştım gecelik 17.5 güncellemiyor ne banka müşteri temsilcisi nede telefondaki kapa aç yeni oranla devam et diye birşey yok sonra mağdur olmayın oran 13.5 a düşer
    Telefondan olmuyor bilgisayardan internet şubesinden yapınca oluyor gibi bir şeyler yazılmıştı burada eski mesajlarda. Ben reber'in aşağıdaki mesajında anlattığı şekilde bilgisayardan yapmıştım olmuştu. Bilgisayardan denemediyseniz bir de bilgisayardan deneyin isterseniz. Ayrıca fark ediyor mu bilmiyorum ama benim şube CEPTETEB olarak geçiyordu. İki şubede daha hesap vardı ama Marifetli'yi CEPTETEB üzerinden açmıştım CEPTETEB üzerinden kapat aç yapınca 17.5'a yükseltti bende.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...72#post2288872

Evr Guest
    Dün Odeabank ile görüştüm Oksijen %16 düşük kaldığı için 32 günlük teklif istedim ICBC Burgan %18 %19 verdiğini söyledim. Çalışalım dönelim dediler ama 24 saat geçti arayan yok. Para lazım değil herhalde veya para nasıl olsa orada diye ağırdan alıyorlar bayramı da %16'dan atlatalım sonra bakarız diyorlar. %19 vermezlerse, ki sanmıyorum vereceklerini, bayram sonrası Burgan'a taşımak farz oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by Evr Yazıyı Oku
    Telefondan olmuyor bilgisayardan internet şubesinden yapınca oluyor gibi bir şeyler yazılmıştı burada eski mesajlarda. Ben reber'in aşağıdaki mesajında anlattığı şekilde bilgisayardan yapmıştım olmuştu. Bilgisayardan denemediyseniz bir de bilgisayardan deneyin isterseniz. Ayrıca fark ediyor mu bilmiyorum ama benim şube CEPTETEB olarak geçiyordu. İki şubede daha hesap vardı ama Marifetli'yi CEPTETEB üzerinden açmıştım CEPTETEB üzerinden kapat aç yapınca 17.5'a yükseltti bende.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...72#post2288872

Sakın kapa aç yapmayın hakkınızı kaybedersiniz dediler çok kişinin başına gelmiş

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    doları 7 kurus asagıya cektiler dusmeyen borsa dusmeye basladı ..simdi ordan cıkan parayla yabancı dolar alır bayramdan sonra oldumu sana 4.80 ..her geri cekiliste yabancı hisse satıp dolara giriyor ..bu kendi kendine dongu oldu
    Ağır tl mevduatçısı trion, dolarcımı oluyor. Ben şok
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 625/1006 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •