Sayfa 117/213 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 929 - 936 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Sayın Jamiryo,
    Katkı sağlayan yorumlarınız için teşekkürler. Göltaş dönüş yapabildimi? Paylaşım imkanı olursa memnun olurum.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yani tam olarak dönmüş gibi değil günlük bazda bazı indikatörler aşağı gibi daha, yarın belli eder kendini. 82,70 li banda doğru hareket yapabilirse döner bence. en son koyduğumuz grafik geçerli bence.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    yani tam olarak dönmüş gibi değil günlük bazda bazı indikatörler aşağı gibi daha, yarın belli eder kendini. 82,70 li banda doğru hareket yapabilirse döner bence. en son koyduğumuz grafik geçerli bence.
    Tekrar inceleme ve yorumlarınız için teşekkürler.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Slmlar vesbe inceler misiniz

iPhone aracılığıyla gönderildi

Kolay gelsin. Martı bakabilirmiisniz

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

5. Çok tşk hocam

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Günaydın hocam asuzu bakabilirmisin üretim kısıtlaması haberi geldi dün bugün yön konusunda görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Tşk

7.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    BJKAS,
    düşüş trendine girmiş gibi. 5,43 bandını kıramadığı sürece orta vadedeki yükselişini sürdüremez gibi. muhtemel geveşeme noktalarını işaretledim. ytd.
    Tsk

Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. saygılar hocam buraya yeni girdim asuzu içn yorumunuz nedir. yüzde 230 bedelsiz verecek

Sayfa 117/213 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •