Sayfa 202/238 İlkİlk ... 102152192200201202203204212 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. Bu sorunun cevabını analizi yapan vermeli
    Bir dere yamacinda denge halinde bir taş bulundugunu dusunelim. Bu tas herhangi bir nedenle dengesini kaybederek dere icine yuvarlanmis ossun.

Tasin dusmesi sirasinda potansiyel enerji azaldigi halde, herhangi bir iş yapilmis olmaz.

Halbuki taşi tekrar eski yerine koymak icin mutlaka bir diş işe ehtiyac vardir. Yani taşın dusmesi tersnir olmayan bir olaydir. Bu olay sonunda dunyanin entropisi artmistir.

Ancak taş, daha asagi dusemeyecegi kararli hale gelmistir.

Zurnanin zirt dedigi yer ise sudur, dikkatli oku: ))))))))))))))))

Taşın derenin dibinde bulunma olasiligi, yamacta denge halinde kalabilme olasiligindan daha buyuktur.
    @erefefik

2. Erdoğan bile daha yeni yeni kavradı işi...
    Daha Akp kurulmadan kavratilmisti.

Tayyip Agam, "aldatildik", "aldatildik" diyerek herkesi aldatan adamdir...Tayyip Agam, "noktasinda" sozcugunu cok kullanir.

Gecmiste de "netekim" sozcugunu kullanan biri vardi. Muthis keriz ayagina yatardi rahmetli.

Emme oyle yere bakan yurek yakan biriydi ki, basbakan, cumhurbaskani da dahil devletin butun kademelerini kandirmisti. Guzel resim de yapardi.

Yetkisiz abi, Tsk icindeki Suleymancilar'in agirligi nedir? ONEMLI...
    @erefefik

3. Yetkisiz abi, Tsk icindeki Suleymancilar'in agirligi nedir? ONEMLI...
    Abi ben tribündeyim yaw...Telefon rehberim ağzına kadar dolu ama yarısı da içeride a.q...Ne desem boş...Batsın bu Dünya...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4. Abi bakın...Neticede biz hepimiz Devlet'iz...Kullanır atarız abi...Olaya böyle bakmak lazım biraz da...En basitten...Sen de biliyorsun, bu forumda yüksek frekanstan bilerek yazmıyorum, yoksa stendlerim atıyor...Organ kalmadı yaw...Allah cezanızı verecek...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. .Neticede biz hepimiz Devlet'iz...Kullanır atarız abi...Olaya böyle bakmak lazım biraz da...En basitten...
    Burası, son günlerdeki "kıraathane" ve dahi senin bahsettiğin mevzuyla alakâlı...Bu istihbarat raporu 28 Şubat'ın hemen ardından tanzim edilmiş ama o zamandan beri sümen altında duruyordu maalesef...Hiç istisnasız gelmiş geçmiş bütün iktidarlar oy devşirdi bu yapıdan...Şimdi bazı şapşallar olayı kek mevzusuna indirgedi ama asıl mevzu bu cemaatler...13 bin yıllık bu kadim Devlet, Adnan Oktar gibi bir şaklabana bile icazet vermiş bugüne kadar...Kullandık atacağız artık...Çok sıktılar netekim...

Devlet olarak soruyu şöyle sormamız lazım...Bu tür yapılar kimler iktidardayken daha hızlı ve hasarsız yok edilir ?...

6. Ben demiştim ayva kendi özüne döner uzun süre mantıklı yazamaz bir yerde hava kaçırır diye

Tısssss fısssss

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Ben demiştim ayva kendi özüne döner uzun süre mantıklı yazamaz bir yerde hava kaçırır diye

Tısssss fısssss

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdiklarimin bir mantigi var. Bak, yetkisiz abi anliyor. Cunku, onunla uzun sure ayni baslikta yazistik.

Oylar Cumhur ittifakina tabii ki, orada bir sikinti yok.

Kimse sutten cikmis ak kasik degil abi, bir de hersey surekli degisiyor. Degisim cok hizli...

Mesela rabia isareti...Baslangicta bu isareti Tayyip agam nicin kulanmisti? Misir'da Mursi yonetimine destek icin kulanmisti.

Bugun ne icin kullaniyor? Tek devlet, tek millet, tek abidik, tek gubidik...Tama bunlar kotu degil emme rabia isareti baska idi, kimse de bunu sorgulamiyor.

Misir, Turkiye siyasetini sonradan takip eder ama Mursi'nin devrilmesi ve Sisi darbesiyle bir anda1960'dan 1980'e sadece 2 senede ulasiverdiler.

Husnu Mubarek, Misir'in Ataturk'udur. Indirilmesi ve Misir'in basina Mursi'nin gelmesi, bizdeki 1960 darbesinin karbon kopyasidir.

Ama sadece 2 sene sonra Sisi darbesi oluverdi.

Bizdeki rahmetli Talat Aydemir darbe girisimlerine benzer 1963 ve 1967'de iki Kemalist darbe girisimi vardir. Basarili olamadi ve "Kalpakli Kemalist" Aydemir asildi. Delikanliydi, mahkemede serbest kaldigi taktirde 3. darbe girisimini yapcagini, heyete beyan ediyordu. Simdiki Kemalistler tavsana benziyorlar.

3.darbe girisimi, 9 mart 1971'de Avcioglu-Madanoglu cuntasiyla gerceklesiyordu. 12 mart 1971'de Tsk icinden bir karsi haraketle bastirildi. 15 temmuza benzer.

Kraliçe, bu 3 basarisiz girisimin ardindan Mazzini metodlarini devreye soktu, acelesi yoktu. Mazzini metodlari, "sabah saatlerinde bir sagcinin silahindan cikan mermiyle bir solcunun oldurulmesi, aksam saatlerinde ise ayni silahla bir sagcinin oldurulmesi" seklinde ifade edilen bir paket programdir.

Neticede 12 eylulde darbe gerceklesir. Cia istasyon sefinin "bizim cocuklar basardi" aciklamasi, Ingiltere'yi gizlemek icindir. O tarihte cia da ingiltere kontrolundeydi.

Mursi iktidarinda, Mursi'yi destekleyen Suud destekli Selefiler vardi, darbe sonrasi Mursi'yi derhal satilardi.

Neticede, Mursi'nin devrilmesi ve Sisi darbesi buz gibi Ingiliz operasyonudur. Ayni yil Alman menseli, engizisyoncu Papa Benedikt'in istifasi var. Tarihte gorulmedik bir olay.

Ben degismiyorum, degisimi goruyorum ve fikrimi degistiriyorum.

Onu rabia isaretinin anlamini degistirene soyleyedeksin...
    @erefefik

8. Ben degismiyorum, degisimi goruyorum ve fikrimi degistiriyorum.
    Süper tespit...De, havasında suyunda var bir şey, olmayınca olmuyor...Habil & Kabil'den bugüne lanetli topraklar sonuçta...Hep İpek yolunun zararları bunlar abi, eşkıya yatağı yapmış tüm coğrafyayı...Ecevit nezaketinden dolayı "feodal yapı" diyordu ...Bildiğin eşkıya halbuki...

Rahmetli Atatürk Türkçülüğü bulmuştu çözüm olarak, döndüler dolaştılar O'nun dediğine geldiler...M.Ağar Elazığ'da basmadık yer bırakmamış diyorlar, ekip full TÜRKÇÜ olacak bu sefer...Başardık en sonunda...Ben bunları yıllar önce plato'da yazdığımda kıçlarıyla gülüyorlardı...

Ne dediysek o... Biz Devletiz, boru mu lem....

Sayfa 202/238 İlkİlk ... 102152192200201202203204212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •