Çok saol sayın zabuno emeğine sağlık koza ve kozal da yabancı ağırlıklı gözüküyor inşallah yönünu yukarı olmak üzere yeni zirvelere gider..
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok saol sayın zabuno emeğine sağlık koza ve kozal da yabancı ağırlıklı gözüküyor inşallah yönünu yukarı olmak üzere yeni zirvelere gider..
Son yarim saatteki harekette 7.10'dan 7.24'e ilk gidişte kaç lot alim yapılmış, sonra 7.24'den 7.10'a geri çekilişte kaç lot satım yapılmış hesaplayıp iletebilecek olan var mi?
Yaklaşık 2.500 mly lot işlem olmus ayrintisiyok
Bu aralıktaki alim ve satım islemleri arasındaki fark yarin için fikir verebilirdi. Malumunuz son zamanlarda tahtada kademeler genelde boş ve yukarı giderken düşük lot alimi yapılıp aşağı yüklü satış yapıldıysa risk içerirdi, tam tersi durumda da olumlu olurdu. Yani atiyorum 300 bin lot ile 20 kademe yukarı alıp 500 bin lot ile 10 kademe geri çekilmişse sıkıntı, 500 bin lot ile 20 kademe yukarı alıp 300 bin ile geri çekildiyse olumlu...
Öte yandan arefe günündeki harekette de son saatte 60 kademe yukarı alıp dün %12 aşağı yaptığından yarin yine temkinli olmakta yarar var... Adamlar herkesi paranoyak yaptılar maalesef...
Psikolojiler ise çok hızlı değişiyor, dun adamlar herkesi dayak yemişe döndürdüler, bugün bir rahatlama duygusu, yarın aksam bakalım hangi psikolojiye sokacaklar...
Son olarak sabah erken saatlerde hizli yukari yapmalari, ilk dakikalarda geri cekmelerinden daha tehlikeli olabiliyor son zamanlarda görüldüğü uzere...
Yer İmleri