Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7446 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    1 altı işlem gören şirkette bedelli olmaz.Olursa da katılmazsınız olur biter.Mantık kesinlikle budur arkadaşlar merak etmeyin.
    işler öyle yürümüyor. fiyatın 1 TL üzerine çıkmasını bekleyip veya suni olarak fiyatı yükseltip 1 TL üzerine çekebilirler. ondan sonra bedelli, açıklanabilir. ya da sermaye azaltımı yapıp tedavüldeki hisse sayısını azaltıp, fiyatı yukarı çekebilir. bunlar küçük yatırımcıyı kırpma taktikleri.
    Tabi işyatırım böyle kirli işlere girmez. ben ihtimal vermiyorum. bedelli filan olmaz.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    işler öyle yürümüyor. fiyatın 1 TL üzerine çıkmasını bekleyip veya suni olarak fiyatı yükseltip 1 TL üzerine çekebilirler. ondan sonra bedelli, açıklanabilir. ya da sermaye azaltımı yapıp tedavüldeki hisse sayısını azaltıp, fiyatı yukarı çekebilir. bunlar küçük yatırımcıyı kırpma taktikleri.
    Tabi işyatırım böyle kirli işlere girmez. ben ihtimal vermiyorum. bedelli filan olmaz.
    E daha iyi ya çeksin 1 üstüne ordan çakarız.Bedelli sonrası gene gireriz.Bizim elimiz armut mu topluyor sn serkan.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E daha iyi ya çeksin 1 üstüne ordan çakarız.Bedelli sonrası gene gireriz.Bizim elimiz armut mu topluyor sn serkan.
    mart ayında 1.05 oldu sattınız mı? Konu çakallık olursa bizim boyumuzu aşar. oradan uzak durmak lazım.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    mart ayında 1.05 oldu sattınız mı? Konu çakallık olursa bizim boyumuzu aşar. oradan uzak durmak lazım.
    Valla vıop işini bilsem yüzüncüye çakardım.Ben ne bileyim ucuza eurobond alıyorum sandım.Daha temettü ile alırım diye zamanlama yapıyordum.E netice ne oldu çakmak mantıklıymış zaten.

Zaten siz de yazıyorsunuz önce 1 üstüne kağıt çekilmeli diyorsunuz.Hele 1 üstüne çeksinler de orda konuyu bir daha konuşuruz sn serkan))))) Anladınız siz onu.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    işyatırım böyle kirli işlere girmez evet ama işfin örneği gözümüzün önünde duruyor işfinde bir işbankası kuruluşu ama hissede spekülatör galip Öztürk gerçeğinide atlamamk gerek.ne işi var iş bankası kuruluşlarında.

7.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    işyatırım böyle kirli işlere girmez evet ama işfin örneği gözümüzün önünde duruyor işfinde bir işbankası kuruluşu ama hissede spekülatör galip Öztürk gerçeğinide atlamamk gerek.ne işi var iş bankası kuruluşlarında.
    Konumuz bedelli vermesi. spekülatör bedelli açıklayamaz. o ayrı bir konu. spektir ne yapsa yeridir.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Konumuz bedelli vermesi. spekülatör bedelli açıklayamaz. o ayrı bir konu. spektir ne yapsa yeridir.
    spekülatör bedelli tabiki açıklayamaz benim demek istediğim böyle adamların işbankası şirketlerine dadanması ve buna müsaade edilmesi işyatın ve diğerlerininde güvenirliliğini sorgulatır ve zedeler.işyat böyle kirli işlere girmez dediğinizden dolayı örnek verdim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •