Sayfa 425/672 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. 2019'da hisse başına 0,138 TL dağıtma tahmini vermiş. Sallamış olabilir mi? Bu çok iyi bir temettü verimi demektir. Bu sene hisse başına dağıtabileceği temettü tahmini yapabilecek, mesnetli görüş bildirebilecek arkadaş el kaldırsın lütfen

YT.D.

2.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    2019'da hisse başına 0,138 TL dağıtma tahmini vermiş. Sallamış olabilir mi? Bu çok iyi bir temettü verimi demektir. Bu sene hisse başına dağıtabileceği temettü tahmini yapabilecek, mesnetli görüş bildirebilecek arkadaş el kaldırsın lütfen

YT.D.
    hepsini nakit vermiyor bir kısmını bedelsiz veriyor. geçen yıl 7,5 + 5 = 12.5 vermişti bu yıl %13.8 çok sayılmaz. %15 altında olan yıl kötü geçmiş bir yıldır.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    hepsini nakit vermiyor bir kısmını bedelsiz veriyor. geçen yıl 7,5 + 5 = 12.5 vermişti bu yıl %13.8 çok sayılmaz. %15 altında olan yıl kötü geçmiş bir yıldır.
    SISE de öyle. Sizle de benim portföy örtüşüyor bayağı herhalde. [emoji2]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4. İŞ Yatırım'ın 2018 yılı kar beklentisi 350 milyon TL, hissenin şu an ki piyasa değeri 910 milyon TL Sermayesi 958 milyon TL Özsermayesi 3.228 milyon TL nasıl hesap nasıl piyasa değeri anlamadım gitti???

Yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    2019'da hisse başına 0,138 TL dağıtma tahmini vermiş. Sallamış olabilir mi? Bu çok iyi bir temettü verimi demektir. Bu sene hisse başına dağıtabileceği temettü tahmini yapabilecek, mesnetli görüş bildirebilecek arkadaş el kaldırsın lütfen

YT.D.
    Sabır sabır inş birsey olmaz bize görücez ama ilerde 2 sene sonra bence yüzde 20 verebilir bence yt değildir...
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

6.  Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    İŞ Yatırım'ın 2018 yılı kar beklentisi 350 milyon TL, hissenin şu an ki piyasa değeri 910 milyon TL Sermayesi 958 milyon TL Özsermayesi 3.228 milyon TL nasıl hesap nasıl piyasa değeri anlamadım gitti???

Yatırım tavsiyesi değildir
    Daha da garibi heriflerin piyasa değeri sadece ve sadece TUZLA OPERASYON TESİSİ'nin ekspertiz değerine eşit. Düşünün gerisini.

7.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Daha da garibi heriflerin piyasa değeri sadece ve sadece TUZLA OPERASYON TESİSİ'nin ekspertiz değerine eşit. Düşünün gerisini.
    güzel açıklama cidden buraya getirenler acep ne düşünüyorlar merak ediyorum...
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

8.  Alıntı Originally Posted by RaLz Yazıyı Oku
    güzel açıklama cidden buraya getirenler acep ne düşünüyorlar merak ediyorum...
    Hatta bu açıklamayı İŞGYO'nun değerli bir yetkilisinden öğrendim. Mutlaka değerini bulacaktır. Şu seçimi bir atlatalım, değişimi görelim. Bu sefer anketler de yetersiz kaldı gibi. Gerçek sandıkta görülecek.

Sayfa 425/672 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •