Sayfa 115/347 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2774 madde; 913 - 920 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by HobimBorsa Yazıyı Oku
    Hisse fiyatı, 6'lardan 17'lere gerekçesiz yükseldi diyor, bunun anlamı nedir sence? Zaten haketmediği kadar yükselmişti? Yani aslında çok düşmedi demek mi istiyor? Tekrar 6'lara gelir, ama daha fazla gitmez demek mi istiyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    gerekçesiz çıktı demesinin anlamı herhangi bir kap haberimiz olmadan çıktı demektir...piyasanın çıkartmasının nedeni bana göre bilançolarındaki agresif büyüme ve olası türk telekom anlaşmasının yurt geneline yayılma ihtimali idi diye düşünüyorum...şu anda bilanço konusunda döviz artışından dolayı bir miktar törpülenme olabilir ama diğer beklentileri devam etmektedir...

nasıl ki sert çıkıp sert indiyse tekrardan aynısını yapabilir..bu aralar endeksin düşüşlerinin bittiği izlenimi oluşuyor...bu izlenim sırasında dikkat etmişseniz en agresif çıkan hisseler yine bileşim firmalarıdır...ben link ,aselsan ,karel ,teknosa,armada gibi hisselerin çıkış yaptığını görüyorum....datagate de dün ilk çıkış hareketini yaptı...devamını umuyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Burak16 Yazıyı Oku
    Buralar dip yaptiysa artik 17 lerden 4.20 kadar gelen kagidin artik bir dikme yaparak enazindan belirsizliklerin ortadan kalkmasiyla roketlemesi lazim ..çünki buralardan kimseye malkaptirmadan geldi her seviyedealinirmi dusuncesine dusunmeye firsat birakmadan cosmasi lazimm..
    benim de düşüncem budur ama bence yine de acele etmemek lazım...sonuçta endeks %30-40 düşmüş ise datagate tam 4 kat düşmüştür...bu aşırı düşüşün rovanşı muhakak olacaktır...altı boş olmayan hiç bir hisse buralarda duramaz...en son 7 ocak 2016 yılındaki fiyat düzeyindedir..o tarihten bir kaç ay sonra 6,58 zirvesini yapmış daha sonra sert düzeltme yaparak 3,50 seviyelerine inmiştir....daha sonraki çıkışı ise çok agresif olmuş ve tam 18 tl leri görmüş...bu grafikten gördüğümüze göre çıkışı da düzeltmesi de sert oluyor...ama dibini gördükten sonra güzel bir trend oluşturarak yeni zirveleri görmeyi seven bir hisse olduğunu görüyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. altı boş olan hisselerin çıkış yapacağına inanılmayabilir ama datagate cirosunu artıran ve karını büyüten bir şirket...bir çok cep telefonu ve tablet bilgisayarların türkiye geneli disbütörüdür...bu sektör ise ölmez..tam tersi gittikçe büyüyen bir sektördür..şu anda hammalın cebinde dahi fiyatı 1000-1500 tl lere varan akıllı telefonlar var..ki bazı yüksek gelirli vatandaşlar keyfine telefon değiştirmektedir..işte bu işin kaymağını da datagate yiyiyor...

şirketin de dediği gibi ve bizim de zaman zaman dediğimiz gibi kurun yükselmesi satışları ilk etapta olumsuz etkileyebilir ama daha sonra piyasa ve vatandaşlar duruma alışıp erteledikleri satın almalarını sonraki vakitlerde yapıyorlar...şu anda hissenin fiyatı buralara düşerek en kötü olasılığı fiyatlamış bulunuyor diye düşünüyorum...bundan sonra acele etmeden yavaş yavaş ve sabır ile çıkış yapmasını bekliyorum...

4. adamlar iyice hisseyi toplamadan götürmüyor.....

5. https://invst.ly/7qjb4 altta ikili dip yapmış hareketlenebilir (altta 3,80 ler taban üstte 5,90 da güçlü direnç var 4-5,45 arasında uzun süre kanal hareketi ) oncelikle düşen trendi kırması gerekir Henüz kırılmamış son3-4 gün hareketli kırılacak görünüyor ilk hedef 5,45 ytd

6.  Alıntı Originally Posted by snnaks Yazıyı Oku
    https://invst.ly/7qjb4 altta ikili dip yapmış hareketlenebilir (altta 3,80 ler taban üstte 5,90 da güçlü direnç var 4-5,45 arasında uzun süre kanal hareketi ) oncelikle düşen trendi kırması gerekir Henüz kırılmamış son3-4 gün hareketli kırılacak görünüyor ilk hedef 5,45 ytd
    5.90 güçlü destek oldu....ytd

arkadaşlar 4 lerden 17 lere hangi şartlarda çıkmış,,satış falan beklentisi mi varmış,,,sonra tekrar 4 lere düşmüş.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    arkadaşlar 4 lerden 17 lere hangi şartlarda çıkmış,,satış falan beklentisi mi varmış,,,sonra tekrar 4 lere düşmüş.
    KAP a herhangi somut bir haber düşmemiş geçmişte..niçin bu kadar agresif çıkmış yeniler olarak bizde bilmiyoruz...ama kişisel tahminim agresif ciro ve kar büyümesi ve belki de türk telekom ile olan sınırlı işbirliğinin türkiye geneline yayılma ihtimali olabilir...

Sayfa 115/347 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •