Sayfa 717/1006 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Seçim ne olacak merak konusu...

Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    arkadaslar yarin antalya burgandan zonguldak vakifbanka 300k transfer yapacam fakat internet limitim gunluk 100k.geriye kalan 200k yi burgan makul bir sekilde gonderirmi ?kıllık yaparlarmı....ne yapmam lazım?...
    Ben daha önce bu arkadaşlardan seninmiktar civarında bir parayı internet üzerinden EFT yapmak istediğimi söylediğimde MT bana gerek yok , ücretsiz istediğin yere göndereyim dedi ve yaptı....Her şube ve MT aynı mantıkta değil ama genelde zorluk çıkarmayan bir banka ....FIBA olsa walla çıkana kadar canını da çıkarırlar.........

3.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    arkadaslar yarin antalya burgandan zonguldak vakifbanka 300k transfer yapacam fakat internet limitim gunluk 100k.geriye kalan 200k yi burgan makul bir sekilde gonderirmi ?kıllık yaparlarmı....ne yapmam lazım?...
    Burgan daha önce eftde zorluk çıkarmamıştı. Hatta bir gün önceden talimat verdik. EFT günü sabah 10 gibi karşı tarafa para ulaşmıştı. Sonuçta zorluk çıkarınca paranın tekrar gelmeyeceğini bilirler ve iyi ayrılmak isterler diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. heval ve diproyal ilginiz ve bilginiz için teşekkūrler...

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn Dudu,

Kendinizi lütfen finansal piyasa olarak sınırlandırmayın. İçinizden geçen ne varsa yazın biz faydalanırız.
    Şimdiden teşekkürler.
    evet "domatis" fiyatlarını da merak etmeye başladık. nerede ne tür domatis kaç para yazın da öğrenelim
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Şubeye gitmek gerekiyor. Aynı durumu ben de yaşadım şubeye gidip hallettim.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Merhaba Burgan vadesiz hesabım ve internet bankacılığım var güldüren hesap için şubeyemi gitmek gerekiyor internet şube yada mt talimatla açılabilir mi?

7. Müşteri temsilcisi şubeden yapıyor. Ben bir defa yaptım bu şekilde ücretsiz olarak. Talimatı mail attım, aslını da sonra iletirsiniz dedi(iletemedim gerçi sonra kaldı o iş)

Geçen hafta görüştüğümde artık talimata gerek olmadan telefon onayı ile yapabiliyoruz dedi yanlış anlamadıysam.

Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku

Sayfa 717/1006 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •