Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    GE90'nin söylediklerinin haricinde(bunlar süreli çünkü),
    finansbank bile standart günlüğe 17 veriyor, Keza burgan gene 17.50. Hoş geldin beş gittin de yok

Hatta burada yazılan oranları alamıyoruz diyen arkadaşlar için burganın standart aylık oranı 18 görünüyor. Internet sitesinden direk bağlarsınız.
    Finansbank günlük 17 hangisi, sizin tabloda veya web sitesinde göremedim. Enpara birikim günlükte 12.25-12.75-13.25 veriyor tutara göre. Finansbank'ın sitesinde kazandıran günlük var ama oranlarını bulamadım. Sizin dediğiniz hangisi, link var mı?

Enpara 32 gün bağlıyordum birkaç aydır ama şimdi oranlar düşük kaldı diye vadesi dolanı taşıyorum. Günlük 17 veriyorsa değerlendiririm Enpara'yı beğeniyorum kendine has bir tarzı var yenilikçi.

Burda paylaşmadım Finans 17 günlük oranını daha önce. Standart vadeli bu.
    Dün bağlayanlar olmuş. MT'yi arayıp alabilirsiniz diye düşünüyorum (belki biraz daha fazla bile alınabilir)

Günlük standart oranları listeye eklemiyorum şimdilik ilerde eklerim belki.

Enpara sadeliği ile cezbediyor, oranları biraz daha rekabetçi yapsa diğerleri nal toplar ama yapmıyorlar işte

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Finansbank günlük 17 hangisi, sizin tabloda veya web sitesinde göremedim. Enpara birikim günlükte 12.25-12.75-13.25 veriyor tutara göre. Finansbank'ın sitesinde kazandıran günlük var ama oranlarını bulamadım. Sizin dediğiniz hangisi, link var mı?

Enpara 32 gün bağlıyordum birkaç aydır ama şimdi oranlar düşük kaldı diye vadesi dolanı taşıyorum. Günlük 17 veriyorsa değerlendiririm Enpara'yı beğeniyorum kendine has bir tarzı var yenilikçi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burda paylaşmadım Finans 17 günlük oranını daha önce. Standart vadeli bu.
    Dün bağlayanlar olmuş. MT'yi arayıp alabilirsiniz diye düşünüyorum (belki biraz daha fazla bile alınabilir)

Günlük standart oranları listeye eklemiyorum şimdilik ilerde eklerim belki.

Enpara sadeliği ile cezbediyor, oranları biraz daha rekabetçi yapsa diğerleri nal toplar ama yapmıyorlar işte
    Ogrendigime gore Husnu ve ekibi yillarca calismislar enpara platformu icin. O bir banka degil o bir platform dedi Teb mudiresi o ucretsiz yapar, calisan yok, sube yok, masraf yok dedi kucumser gibi.
    Ancak bugune kadar cok taklit etmeye calisan oldu kimse daha yanina yaklasamadi.
    Bu Cumhuriyet kurumu Isbank da benden her gun fon bozup yaklasik iki yildir cari hesapta 1000 TL mi bosta tutuyor.
    Lan oglum yapmayin etmeyin diyorum, o zaman fatura otomatik odemelerini sen takip edeceksin, odeme gunu gelince baska bankadan o kadarlik parayi bize eft yapacaksin dediler.
    Ayda 5 eftden sonra eft ucretli oldu. Bunu da 6 aydir boyle yaptilar
    Emekli maasim ona yatiyor diye baska ucret almiyorlar (kredi karti ve ek kartlar yillardir ucretsiz, hesap isletim ucreti yok) ama yilin 365 gunu bosta duran 1000 TL nin bir yillik faiz getirisi olan 180-200 TL ne olacak?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ogrendigime gore Husnu ve ekibi yillarca calismislar enpara platformu icin. O bir banka degil o bir platform dedi Teb mudiresi o ucretsiz yapar, calisan yok, sube yok, masraf yok dedi kucumser gibi.
    Ancak bugune kadar cok taklit etmeye calisan oldu kimse daha yanina yaklasamadi.
    Bu Cumhuriyet kurumu Isbank da benden her gun fon bozup yaklasik iki yildir cari hesapta 1000 TL mi bosta tutuyor.
    Lan oglum yapmayin etmeyin diyorum, o zaman fatura otomatik odemelerini sen takip edeceksin, odeme gunu gelince baska bankadan o kadarlik parayi bize eft yapacaksin dediler.
    Ayda 5 eftden sonra eft ucretli oldu. Bunu da 6 aydir boyle yaptilar
    Emekli maasim ona yatiyor diye baska ucret almiyorlar (kredi karti ve ek kartlar yillardir ucretsiz, hesap isletim ucreti yok) ama yilin 365 gunu bosta duran 1000 TL nin bir yillik faiz getirisi olan 180-200 TL ne olacak?
    Syg,
    Dudu o kadar inceci olma. Şöyle bir silkelensen üzerinden bir kaç milyoncuk dökülür.yes: Nineniz nasıl? SGK işi halloldu. İyidir inşallah. Ben de iş ile çalışıyorum. Vadesizde bir miktar boşta para bırakıyorum. Öyle fon falan bozma durumu olmuyor. Faturalarımı ödüyorlar. Emekli maaşımı da oradan alıyorum. Ama vadesizi boş bırakmiyorum. Dedim ya o kadar inceci olma
    Son düzenleme : Tbey35; 22-06-2018 saat: 11:42. Sebep: imla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu o kadar inceci olma. Şöyle bir silkelensen üzerinden bir kaç milyoncuk dökülür.yes: Nineniz nasıl? SGK işi halloldu. İyidir inşallah. Ben de iş ile çalışıyorum. Vadesizde bir miktar boşta para bırakıyorum. Öyle fon falan bozma durumu olmuyor. Faturalarımı ödüyorlar. Emekli maaşımı da oradan alıyorum. Ama vadesizi boş bırakmiyorum. Dedim ya o kadar inceci olma
    Nine isinde yine borcuna sadik durust olan bizim gibilere oldu olan.
    Secim oncesi herkesin geriye donuk borcunu indirdiler 50 TL ye aylik gss primini, faizleri de sildiler ama bize 450 TL nin farkini iade etmediler.
    Ince olmak bir hayat tarzidir.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Vadesizdeki paranin getirisinden oluyorsun iste.
    Orada tum yil boyunda 1000 TL bosda kalinca esasinda 180-200 TL bize kaktirmis olmuyor mu bu Is?
    Syg,

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •