Sayfa 820/1027 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Helal olsun Ankara'ya
    İzmir'i bile geçmiş
    Müthiş bir kalabalık.
    Nede olsa cumhuriyetin doğduğu şehir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    YSK veya farklı kurumlara güvenmiyorsanız eğer sandıklara sahip çıkarsınız çeşitli sivil toplum kuruluşları sandık sonuçlarını toplayıp teyit ediyor yardımcı olursunuz Doğu' da sandık görevlisi açığı var bekar olanlar gider vs. seçim sonuçlarının hile çok büyük miktarda değiştirilebileceğini sanmıyorum.
    sandiklardan bahseden kim

ben sandiklardaki oylarin yollandigi Ankaradaki YSK merkezinden bahsediyorum

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    Ahmetg kardeşim biliyorsun seçim sandıkları partilerin ilgilileri nezaretinde açılıp sayılıyor.
    evet sonra oy sonuclari nereye yollaniyor?

Angaradaki YSK binasina

O binanin icine kimse girebilirmi?

Hayir

Ee gecmis olsun

4.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    YSK veya farklı kurumlara güvenmiyorsanız eğer sandıklara sahip çıkarsınız çeşitli sivil toplum kuruluşları sandık sonuçlarını toplayıp teyit ediyor yardımcı olursunuz Doğu' da sandık görevlisi açığı var bekar olanlar gider vs. seçim sonuçlarının hile çok büyük miktarda değiştirilebileceğini sanmıyorum.
    heralde 4. yazışım filan ama olsun birdaha yazacağım.

Ankara'da 2014'te bahsettiğiniz sonuçlar YSK'nınki ile tutmadı, malum içişleri bakanı Efgan Ala sayımın yapıldığı okulu bastı sabaha karşı.

Mansur Yavaş YSK'ya itiraz etti oylar birdaha sayılsın dedi. İtiraz reddedildi. Anayasa mahkemesine gitti onlarda yetkimiz yok dedi.

Şimdi ne yapacağız sorusu bundan sonrası için başlıyor aslında ama kimse CHP'de dahil olmak üzere birşey yapmadı. Aynısı ülkenin rejiminin değiştiği referandum içinde oldu. İtiraz reddedildi, kimse kılını kıpırdatmadı.

ben gene aynısını bekliyorum; "aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey".

5. Sandık sonuçları aynı zamanda partiler, gözlemciler be sivil toplum kuruluşları tarafındanda toplanıp konsolide ediliyor ve karşılaştırılıyor. Sadece doğu da organizasyon zayıf olduğundan aksama olabilir.

6. Eğer bu kadar çözümsüz ve önlem alınamayacak bir durum varsa zaten yapacak birşey yok ama Muharrem İnce veya Meral Akşener, Mansur Yavaş veya Kemal Kılıçdaroğlu değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Ayhan başkan haklı....şu trollere cevap vermemek lazim

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    evet sonra oy sonuclari nereye yollaniyor?

Angaradaki YSK binasina

O binanin icine kimse girebilirmi?

Hayir

Ee gecmis olsun
    Oy sonuçları gönderilmeden ıslak imzalı olarak tutanak tutuluyor ve bütün parti temsilcileri bu tutanağı imzalıyor.Tutanakta hangi parti kaç oy almış bu detaylıca yazılı. Daha sonra bu tutanak parti merkezlerine gönderiliyor ve orada tıpkı YSK'da olduğu gibi oylar sayılıyor, Tüm parti temsilcilerinin imzasının olduğu tutanaklar taranarak bilgisayara giriliyor. Aynı işlemi YSK da yapıyor. Yani aynı ıslak imzalı tutanaklar YSK'nın bilgisayarlarına da yükleniyor. Parti merkezlerinde büyük bir ekip tüm gece boyunca tıpkı YSK'daki gibi ıslak imzalı bu tutanaklar ile oy sayılarını karşılaştırıyor. Ayrıca YSK tüm partilere kendi serverlarındaki taranmış tutanakları dijital ortamda açıyor. Ek olarak partilerin ellerindeki kendi serverlarına kaydettikleri ıslak imzalı taranmış dijital tutanaklar ile YSK serverlarındaki ıslak imzalı taranmış tutanaklar karşılaştırılıyor.

Umarım süreci detaylı anlatabilmişimdir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 820/1027 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •