Sayfa 821/1027 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Mansur Yavaş Ankarayı kazandı ama vermediler.....Bu kadar da ümitsiz olmayın ....İstanbul -Ankara-İzmir tamam diyecek.....Bu oran rejim değişiklik oranının üzerinde hatta çok üzerinde olacağını düşünüyorum...CHP Ankara Belediye seçim işini es geçmzsse bu gün daha rahat olurduk.....

CHP nin aslında ne yapmak istediğini çok anlamış değilim İlk kez CHP den bir adam çıkmış ve adam gibi konuşuyor.....

2. Güneydoğunun okuma yazma oranı Türkiyenin açık ara en düşük olduğu köylerinde, mahallelerinde, yüzde yüz seçime katılım ve sıfır geçersiz oy sorunu nasıl çözülecek. Güneydoğuda ve ülkenin diğer kırsal kesimlerindeki sandıklarda sorun var.

3. 4,6510 bandı dikkat ile takip edilmeli.. Üzerinde risklere karşı %70 kısa ya %30 uzun açılabilir..Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

4. Ankaralı teyakkuzda kara bulutlar yine gökyüzünü kapladı.

5.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Helal olsun Ankara'ya
    İzmir'i bile geçmiş
    Müthiş bir kalabalık.
    Nede olsa cumhuriyetin doğduğu şehir
    Bu manzaraya göre ince 1. turda almalı ama gel gör ki biz hala 2. Turda acaba ince alır mı hesabı yapıyoruz. Çünkü sisteme güvenimiz kalmamış. Şimdi bizde mi kabahat yoksa bize bu güvensizliği verenlerde mi bilemedim.

Aday olduğundan beri ince diyorum ama yinede vatan İçin hangisi hayırlı olacaksa o olsun diyorum.

6. İşin ilginç yanı ince ile meral hanım bundan 1 ay önce %20 idiler. Şimdi ince %30 lara geldi meral hanım %10 sınırına. Yani rte dan oy alınmamış görünüyor maalesef. Adamlar nasıl biat ettiyse %40 altına düşmüyorlar hatta %45 diyebiliriz.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İşin ilginç yanı ince ile meral hanım bundan 1 ay önce %20 idiler. Şimdi ince %30 lara geldi meral hanım %10 sınırına. Yani rte dan oy alınmamış görünüyor maalesef. Adamlar nasıl biat ettiyse %40 altına düşmüyorlar hatta %45 diyebiliriz.

Sıkıntı şu, iyi parti veya hdp Meclise giremezse akp cumhur ittifakı meclis çoğunluğunuda alıyor. İyi parti ve hdp %10-12 bandında yani sınırdalar bu millet ittifakı İçin sıkıntı.
    kardeş sen ittifak olayını bir incele istersen . iyi parti, saadet ve mhp için baraj sınırı yok.

8. Dolara gelince %3 düşmüş veya çıkmış çokta tın. Para kazanmak İçin almadık parayı korumak İçin aldık.
    Güçlü bir hükümet gelsin piyasalara güven versin satalım borsada ralli olsun oraya katılalım ama çok zor orta vadede.

Borsa bir kaç gün ölü kedi sıçrayışı yaparsa belki sonra kedi ölür.

Sayfa 821/1027 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •