“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Malezya'da iktidardaki Milli Cephe (Barisan Nasional) koalisyonu üyesi Shabudin Yahaya isimli milletvekili, 9-12 yaşlarındaki kız çocuklarının "fiziken ve ruhen evlenmeye hazır olduklarını" ileri sürerek, tecavüzcüleriyle evlendirilmesinde bir sakınca olmadığını savundu.
Lüks sitede yeşil alan kavgası
Sinpaş Holding tarafından İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Avangarden adlı projede ev sahipleri ile firma temsilcileri karşı karşıya geldi.
Sinpaş GYO’nun Avangarden projesinin yanındaki 6 bin metrekarelik arazide yeni bir proje başlamasına itiraz eden site sakinleri geçtiğimiz hafta sonundan bu yana eylem yapıyordu.
Samsun'da engelli kadını bıçakla tehdit ederek tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, mahkemece tutuklandı.
Kocası "yaşlı gibi oldun" deyince 48 kilo verdi.
Yer İmleri