Sayfa 197/365 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. GARFA - Garanti Faktoring

Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Teb bu malını zararına satıyor.karla satma ihtimali de çok az.ama satışı tahtayı da bozuyor.onun satısını bekliyor piyasa.bu arada biri daha çıkarsa satıştan çok kötü fiyatlayacak.
    Sn ışıklar teb ile birlikde başka kurumda satışı gelicektir diye yazmışssınız,teb sattı başka kurum da satabilir tahminimi sizinki,

Teb bu malı almış sonra hisse çıkışı devamda etmiş öylece beklemiş ne 4 den nede 5 lere yakın vermiş,ciddi kar yaıcakken,malum nerden sattı.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hiçbir faktoring şirketi garfa kadar düşmedi be düşmüyor,en çok düşen garfa maalesef.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Hiçbir faktoring şirketi garfa kadar düşmedi be düşmüyor,en çok düşen garfa maalesef.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Sata sata bitiremediler 11 ay olacak düşüş bi bitmedi, yeşil kapattığı gün yok neredeyse, ciddi yükseldiği de yok yükseldiği yerde bile tutunamıyor, bu tahtadaki speğin bence parası yok tahtayı yukarı atamıyor ucuzdan toplamak istiyor bence, yoksa bu anormal hareketlere başka türlü mantıklı ve tutarlı bakamıyorum ben, spek sıkıştı ve parası yok bana göre, bu tahtaya eli güçlü bir spek gelirse ancak o zaman nefes alırız bu aç köpekle olacak iş değil bu arkadaşlar [emoji35]

4. İkinci bir 300bin satışa şu yüzden gelebilir:tebin satışından tahtanın ikinci bir satışla tutunamayacağını düşünen olacaktır.hem satarsa alttan yerine koyma ihtimalini de büyük olasılık görüyor olabilir.tebin satışının devamında veya bu hafta- bu ziraat olabilir- büyük bir satıcının daha çıkacağını düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    İkinci bir 300bin satışa şu yüzden gelebilir:tebin satışından tahtanın ikinci bir satışla tutunamayacağını düşünen olacaktır.hem satarsa alttan yerine koyma ihtimalini de büyük olasılık görüyor olabilir.tebin satışının devamında veya bu hafta- bu ziraat olabilir- büyük bir satıcının daha çıkacağını düşünüyorum.
    Speğin derdi kağıt toplamaksa bu satıcıları dört gözle bekliyordur ve en önemli soru şu bu aç spekte bu satışları karşılayacak para var mı [emoji15]

6.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Sata sata bitiremediler 11 ay olacak düşüş bi bitmedi, yeşil kapattığı gün yok neredeyse, ciddi yükseldiği de yok yükseldiği yerde bile tutunamıyor, bu tahtadaki speğin bence parası yok tahtayı yukarı atamıyor ucuzdan toplamak istiyor bence, yoksa bu anormal hareketlere başka türlü mantıklı ve tutarlı bakamıyorum ben, spek sıkıştı ve parası yok bana göre, bu tahtaya eli güçlü bir spek gelirse ancak o zaman nefes alırız bu aç köpekle olacak iş değil bu arkadaşlar [emoji35]
    Sn busecan tahtadaki her kim ise ve parasıda yok ise ,ucuza dahi toplayamazki,olmayan parayla ucuz hisse değil hisse dahi alamaz,
    10,20 bin lot alış yazıp silmeler bunun içinmiş yani satın artık sinyaliymiş spek tarfından,tam 200.000 bin mal geldi teb tarafından beklendiği söylenenden misliyle fazlası geldi ,yine gitmiyor,
    Sorun mal gelip gelmemesi değil,zaten mal toplu bekliyorlar ve tahtayı tutmuyorlarda maalesef,sıkça yazdığım gibi hiç bir faktoring bu denli düşmedi ve düşmüyorda

7.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Sn busecan tahtadaki her kim ise ve parasıda yok ise ,ucuza dahi toplayamazki,olmayan parayla ucuz hisse değil hisse dahi alamaz,
    10,20 bin lot alış yazıp silmeler bunun içinmiş yani satın artık sinyaliymiş spek tarfından,tam 200.000 bin mal geldi teb tarafından beklendiği söylenenden misliyle fazlası geldi ,yine gitmiyor,
    Sorun mal gelip gelmemesi değil,zaten mal toplu bekliyorlar ve tahtayı tutmuyorlarda maalesef,sıkça yazdığım gibi hiç bir faktoring bu denli düşmedi ve düşmüyorda

O zaman şöyle sorayım, teb'teki satışlarda bu speğin olamaz mı hangi aracı kurumlar bunların alıp sattıkları kurumlar bunu bilmeden bu bilmece çözülmesi çok zor bence.

8. Malı buldu ,karşılamıyor bile.

Sayfa 197/365 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •