Sayfa 18/1223 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. *MOBİUS: Kafasına DAŞ MI düştü ?
    *mobius: Türk lirası ucuz alım tavsiye ediyorum-bloomberg ht

2. DANA nın yularını neden uzun bağladınız... Sinek rahatsız ediyor hayvanı, pat aşağı pat yukarı koşturuyor...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    2.tura kalacak oy dağılımı olsa ve 2.turda da devrilse halkın oyuyla devrilecekti. nasıl halka FETÖ cü diyebilirsin yahu...Bu nasıl hastalıklı bi kafa...
    senin okuduğunu idrak edememe hastalığın kafasızlığındanmış bu yazınla bunuda ispat ettin..

evirip çevirip halka fetöcü dedi hastalıklı yaptın, komploculardan kötü huy kapmışsın yazık sana....

4. Varant tavsiyesinde bulunmazdım aranızda ilgilenen varsa ttkom da bi hareket olacak gibi. Alım varantlarında da bunu hissettim. Almak isteyen olursa tthiil 0, 10 dan bin ikibin liralık alsın derim. 3-5 katı hareket bekliyorum Temmuz'da. Keşke param olsa alırdım.

5. Ayçiçeği tohumunda gümrük vergisi artırıldı- bloomberght.com

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi 1 Ağustos'tan itibaren yüzde 13'ten yüzde 27'ye, ayçiçeği tohumu yağının gümrük vergisi yüzde 23'ten yüzde 36'ya yükseltildi.

Bakanlar Kurulunun "İthalat Rejimi Kararına Ek Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Kararı" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, tohumluk ve çerezlik olanlar hariç, ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi 1 Ağustos'tan itibaren yüzde 13'ten yüzde 27'ye, ayçiçeği tohumu yağının gümrük vergisi de yüzde 23'ten yüzde 36'ya çıkarıldı.

Bazı ülkelerden ithalatta ise istisna uygulanması kararlaştırıldı.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.bloomberght.com/tarim/hab...gisi-artirildi

6. tahmin ettiğim gibi oldu yine, doğruları yazmak tepki alıyor ...

pala fetöcü, şunu diyenede olabilir, fetöcülerin piyasada sermaye hareketlerine belirli zamanlarda etki edebilecek kadar güçlü olabildiği, ama bu durumda dahi palanın bir ayağı fetöcü olmuş oluyor,

gözyuman bir palamı? yoksa fetöcü palamı? karar verdim gözyummakda fetöcülüktür...

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Atatürk Türk halkının güvenini Kürtçüleri meclise sokarak kazanmadı, onları yok ederek kazandı.

Atatürk'ün mirasçısıyım diyeceksin Apo'nun yamağı Demirtaş'ı kabe belleyip ziyaretler yapacaksın "HDP, PKK değildir.." yalanıyla HDP'e barajı aştırıp insanları enayi yerine koyacaksın sonra da Türk halkı şu ekonomik krizde bile niçin bize güvenmiyor diye şaşıracaksın..

Kılıçdaroğlu önderliğindeki Hdp'li işgalcilerin derhal CHP'den kovulup kuruluş ayarlarına dönülmesi gerekiyor, başka çare yok
    tebrikler. çok güzel analiz etmişiniz.

8. 3. dünya savaşına hazırlıklar başladı....

AB'nin 9 ülkesi askeri kuvvet kurmaya hazırlanıyor

Fransa'nın öncülüğündeki girişimle AB'nin 9 üye ülkesi, kriz döneminde hızlı bir şekilde müdahale imkanı sağlayacak askeri kuvvet kurmak için niyet mektubu imzaladı.

http://www.mynet.com/haber/dunya/ab-...iyor-4225666-1

Sayfa 18/1223 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •