Originally Posted by reha kaya Herif "Light Baskan, dun bir kasa biraylan geleyim dedim, yangin merdiveninden kacmaya kalkti... sen kasayı hazırla çağır beni geleyim
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 sen kasayı hazırla çağır beni geleyim İki teklen döt olan, Kötü Nahiyeye nasıl dönecek?
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya İki teklen döt olan, Kötü Nahiyeye nasıl dönecek? 2 tek değil duble benim araba kullanma sınırım
Originally Posted by ayhan53 2 tek değil duble benim araba kullanma sınırım O zaman Eskişehire, Mustafa beyi ziyarete gidelim decem de, ben nasıl dönecem?
Originally Posted by reha kaya O zaman Eskişehire, Mustafa beyi ziyarete gidelim decem de, ben nasıl dönecem? ben getiririm o kolay
Originally Posted by ayhan53 ben getiririm o kolay Mustafa beye haber verelim o zaman, hazırlığını yapsın!
Originally Posted by reha kaya Mustafa beye haber verelim o zaman, hazırlığını yapsın! yarın akşam üstü gidip dönebiliriz perşembe akşam angaraya geçecem
İki gündür moral bozukluğundan ertelediğim, viski damnatma işine nihayet başladım...
Forum Rules
Yer İmleri