Sayfa 25/812 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 193 - 200 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by QUANTUMADA Yazıyı Oku
    sence 2-1 lere düşermi sonucta sende bu kagıttasın değilmi az çok fikrin vardır
    Kardeşim ben 2009 da bir kağıda girdim aynı bu tip 0,30 kuruştan 5,24 e kadar çıktı her akşam minik minik. Sonra aynı operasyon kağıt 4.XX lerden satış fırsatı verdi sattım kurtuldum yüksek karla ben düşükten almıştım. ama şelale devam etti 1.XX lerde durdu. Şu andaki fiyatı 0.50 kuruş. sen pay biç işte. Geldiği yere gider bu kağıtlar bu dakikadan sonra uçakcak kaçacak şirket çok iyi lafları boş zannımca. Allah yardımcın olsun. Yarın fırsat verecektir satıp büyük kağıt alabilrisin. Belki zararını azaltır biraz..

2. Takasları atacak kimse varmı

3.  Alıntı Originally Posted by AtibaHutchinson Yazıyı Oku
    Kardeşim ben 2009 da bir kağıda girdim aynı bu tip 0,30 kuruştan 5,24 e kadar çıktı her akşam minik minik. Sonra aynı operasyon kağıt 4.XX lerden satış fırsatı verdi sattım kurtuldum yüksek karla ben düşükten almıştım. ama şelale devam etti 1.XX lerde durdu. Şu andaki fiyatı 0.50 kuruş. sen pay biç işte. Geldiği yere gider bu kağıtlar bu dakikadan sonra uçakcak kaçacak şirket çok iyi lafları boş zannımca. Allah yardımcın olsun. Yarın fırsat verecektir satıp büyük kağıt alabilrisin. Belki zararını azaltır biraz..
    hakan nasıl ele verdi ama tıpkı brko tmpol daki gibi ytd değil asla

4. Bugün kim almış takaslar varmı, yarın bu ikinma yapar

5. unlu bir spekiulator derki.4.cu tabandan satilmayacak mal yoktur.yarin doner.ama hala cok primli..

Bölünme fiyatından mı aldınız bu da 4,84*1,5=7,26 TL allah yardımcınız olsun ben ilk aldığım da kimse buralarda yoktu benim maliyet 3,88 Aralık 2016 zarar bende yok imkb 100 içinde olmayan bütün hisseleri araştırmak gerek çok çıktıysa bence hiç girmemek gerek inşallah kısa zamanda zararının kurtarırsınız

Alıntı Originally Posted by QUANTUMADA Yazıyı Oku
    Abilerim yakın zamanda 1 ceyrek bilancı gelicek. Aslında % 50 bedelsiz verdi. Ama brut takasa girmesinde korkuyorum. Ne diyim abicigim 4,84 den aldım ama butun paramla elde avuctaki
    Bölünme fiyatından mı aldınız bu da 4,84*1,5=7,26 TL allah yardımcınız olsun ben ilk aldığım da kimse buralarda yoktu benim maliyet 3,88 Aralık 2016 zarar bende yok imkb 100 içinde olmayan bütün hisseleri araştırmak gerek çok çıktıysa bence hiç girmemek gerek inşallah kısa zamanda zararının kurtarırsınız

8. Elimde hisse yok.sadece bir arkadaşın isteği ile takaslarini takip ediyorum iki gündür.dun 40 bin lot eksi bugün 17 bin lot ekside.dun isyatirim satmış bugün almış.simdi bu tür forum sayfalarında yapılan yorumlarla hisse alıp satmayin derim.bazilari brüt olabilir yazmış bunlar ihtimal dahilinde .Fakat 2 günlük takaslarda çok bir mal çıkışı ben yorumlayamadim.evveliyatini bilmiyorum .Bugünkü takasa göre nasıl taban yaptiginida açıkçası çözemedim.olugun başında kim varsa nereye isterse suyu oraya akıtıyor olayın özeti bu benim anladığım.ayrica bu hissede yukardan yakalanan arkadaşlar için gerçekten üzgün olduğumu söyleyebilirim.biz zamanında akguvde yakalandik yukarilardan Birgün çıkar ümidiyle bekliyoruz.o zamanlar toyduk ne yazılsa inanır haldeydik ve o safligimizin cezasını çekiyoruz diyebilirim .O yüzden şöyle olacak böyle olacak sözlerine kanmadan herkes çoluk çocuğunun rızkını bağladığı için kendi gobeginizi kendiniz kesin derim.yazdiklarim yatırım tavsiyesi olmayıp sadece bir kulağının arkasi kalmış kardesiniz olarak yorumlamaya çalıştım.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 25/812 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •