bende yukarıdaki haberi paylaşacaktım ki bir arkadaş benden önce paylaşmış...:bravo:
ilginçtir ki topikler bir çok haber sitesinden önde....bu konuları zaten bir kaç gün önce konuşmuş idik...ırakın artık kendisi tavuk sektöründe üretici olmak istediğini ,en büyük ihracat ülkemizin ırak olduğu, tavuk sektörünün başka ihracat pazarları bulması gerektiğini konuşmuş idik...bu haber tüm konuştuklarımızı da içermiş...
bu haber sektörde sıkıntı olmayacağını ve ihracatın tekrardan başlayabileceğini söylemiş...artık hayırlısı diyelim ...daha önce de söylediğimiz gibi sektörün ıraka ihracat yapamayacak olması ilk etapta yurtiçi tavuk fiyatında aşağıya doğru bir baskı oluşturabilir...sektör acilen başka pazarlar bulmalı..bu yılın üçüncü çeyreğinde de satışlar iyi olacak ama son çeyrekte malumunuz tekrardan sıkıntılar başgösterebilir...hatta son çeyrekte modys doların 5 tl yi aşabileceğini de söylemiş...o vakit sıkıntılı günler yaşanabilir...neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri