Sayfa 212/366 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 2928 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Bence soru şu olmalı 11 aydır düşüyor bu tahta, acaba çok önceden bu haberi alanlar sürekli sattı mı, yani fiyatların içindeyse bu hareketler düşüş sona ermiş olabilir bence.
    batık para durumu kısa süreli olduğunu düşünmüyorum en az 2-3 yıl yıllık mevzu gibime geliyor batık rakamı bilenlerin çıkması için yukseltilmiş olabilir muhasebe bilgim olmadığından bu şekilde fikir yurutuyorum ancak bilançoda nasıl gösteribiliniyormu tamamen varsayıma dayanan ...
    burada yazdıklarım kişisel düşüncemdir , bağlayıcılığı yoktur yönlendirme babında değildir...yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...

2. GARFA - Garanti Faktoring

Arkadaşlar olumsuz fikirde olanlar bu sıkıntılı kredili mevzuna göre işlem yapmalı,
    Bu durumun muhasebeleştirilmesi nasıldır,borcun tasfiyesi ne şekilde olucak ,alınan garantiler ve teminatlar nedir ,

Bunca satış ,soluksuz düşüşün hemde nedensiz düşüşün sebebi azçok belli oldu,
    Olumuz beklenti gerçekleşti diyen tutmalı ,inanmayan satmalı kesinlikle,

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3. Arkadaşlar mantık olarak şöyle düşünüyorum, kaç milyon lot satıldı zirveden o günden beridir de düşüyor peki kim aldı o milyon lotları, bence o lotlar boşuna alınmadı, elbet çıkacak sonsuza kadar hiçbir hisse ne düşer ne de çıkar.

4.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar mantık olarak şöyle düşünüyorum, kaç milyon lot satıldı zirveden o günden beridir de düşüyor peki kim aldı o milyon lotları, bence o lotlar boşuna alınmadı, elbet çıkacak sonsuza kadar hiçbir hisse ne düşer ne de çıkar.
    Zirveden itibaren milyon lot falan satılmadı,zirveye giderken ve zirve civarlarında satılan mallar 3 e kadar olan düşüşde bir kısmı,3 ve 2.5 arasında ise yine toplanarak 5 hareketinden satılandan fazlası 2 3 kurumda toplandı.
    Takasları açon grafiği açın nerelerde yataymış nezaman çıkmış nezaman dönmüş tarihlere göre takaslara bakın herşey ortada.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Zirveden itibaren milyon lot falan satılmadı,zirveye giderken ve zirve civarlarında satılan mallar 3 e kadar olan düşüşde bir kısmı,3 ve 2.5 arasında ise yine toplanarak 5 hareketinden satılandan fazlası 2 3 kurumda toplandı.
    Takasları açon grafiği açın nerelerde yataymış nezaman çıkmış nezaman dönmüş tarihlere göre takaslara bakın herşey ortada.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Neyse artık siz anladınız sonuçta birileri sattı birileri bunları topladı, lotlar toplu olarak bekliyor, çok fazla küçük yatırımcı da yok bence tahtada.

6. Peki bu 70 milyon hiç edildiyse Özkaynak birden - 70 milyon mu yazacak gelecek olan bilançoda....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Benim korkum şu bu 70 milyonu bizlerden cıkarmasınlar...ne bilim aklıma birden bedelli yaparlar mı geldi...umarım böyle bi şey yapmazlar iyice güme gideriz...YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Şu durumda savunulacak durum yok.sermayesi kadar para battı.Kasada 110 milyon parası vardı bakalım ne yapacaklar. Tahsisli veya bedelli olacak gibi duruyor.Be söylersek söyleyelim yatırımcısına olan güveni kaybettiler. Yabancıların çıkışı muhtemelen de bundan.Acaba şirket bunla alakalı sorumlu tuttugu kaç kişiyi işten cıkardı.Ne yaptı. Tabiki koskoca hiç.Gene söylüyorum yıllardır koklatmadığı temettüyü bir adama hediye ettiler.Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 212/366 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •