ülkeyi rakı sigara zammıyla yönetmek çok başarılı Nenemde yönetir böyle hergün zam yaparak ikinci dublem bitmek üzere iki daha sallayıp gidesim var dün işede geç kaldık yine afiyetler olsun cümleten
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yine 5.30’da kalkılacakHaftasonuda uyuyamadım hep erken kalktık
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Üniversiteler bölüm açar mi acaba ? öğrenmek kazım ..
![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sordum whatsapp’dan Alı bey’in programı var , Cemal abi çalışacağım gibi birşey dedi ama bana mi dedi suan net değil kendine tekrar soracağım , Hamdi abiden hiç ses yok [emoji4] Enver bey gelmek istiyor ama bu haftasonu çok yakın bir arkadaşı evlenecekmiş eğer programı 1 hafta ertelerseniz gelmek isterim dedi. Bende Enver beye Reha bey ve Selim abi ile görüşeyim dedim . Benimse gelecek haftasonu durumum pek net değil ama bakarım [emoji4]
Sonuç olarak sanıyorum ki yine bu haftasonu 3 kisi olacağız![]()
Yer İmleri