Sayfa 81/308 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

1. Bu cevap bile yeter tsk. Yorumun icin

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

sn nazo vkfyo olacaktı zahmet olmazsa tşk...

3.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    Bana kimse burada laf sokmaya kalkmasın bana laf sokmak isteyen varsa gitsin kendi çöplüğüne ben burada hiç bir çıkar gözetmeksizin yazıyorum ben piyasa yapicimiyimda hissenin her zaman yükselmesini sağlayacağım varsa öyle biri oraya gitsin isteyen atlas ta metro satmasaydi kağıt gidecekti ama metro çaktı geçti gara da nerden bilebilirdim oya in 900k mal vereceğini
    Ustad kim laf cakmis? Hepimizi zan altinda birakma lutfen.

Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    Bana kimse burada laf sokmaya kalkmasın bana laf sokmak isteyen varsa gitsin kendi çöplüğüne ben burada hiç bir çıkar gözetmeksizin yazıyorum ben piyasa yapicimiyimda hissenin her zaman yükselmesini sağlayacağım varsa öyle biri oraya gitsin isteyen atlas ta metro satmasaydi kağıt gidecekti ama metro çaktı geçti gara da nerden bilebilirdim oya in 900k mal vereceğini
    İnsanları mutlu etmek zordur hocam. Sizi bilen biliyor tatlı canınızı sıkmayın değmez

5. Borsa da destek nedir direnç nedir bilmiyorsan takip etme kardeşim git önce onları öğren kağıt destekte diyoruz kırılınca ne yapacağız diyorlar destek kırılırsa kağıt satılır zarara bakılmaz

6. Mizikaci çıldırdı dvre yanar simdi

7.  Alıntı Originally Posted by Hll55 Yazıyı Oku
    Ustad kim laf cakmis? Hepimizi zan altinda birakma lutfen.

Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app
    Onlar kendini biliyor lafım sizlere değil ben atlas 2 ye çıkar demişim teknik öyle diyor 50 grafik çizsem 40 ı 2 der kağıt gidiyor metro 10m mal gömüyor ee bu düştü tabi düşer a.q. ne yapacaktı cikacakmiydi

8. sayın Nazo tekrar Brmen alablir miyim?

Sayfa 81/308 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •