Ben de ucuza eurobond alıyorum diye sevine sevine kağıda dalıyordum.Hıyarlar dolara karşı pozisyon almışlar.Bildiğin rüzgara karşı işemek.)))))))
Ben de ucuza eurobond alıyorum diye sevine sevine kağıda dalıyordum.Hıyarlar dolara karşı pozisyon almışlar.Bildiğin rüzgara karşı işemek.)))))))
sayın hakem nereden baktığınızla alakalı, 11 Mayıs - 212.795.713, 3 Temmuz -219.119.984 1,5 ayda %2.97 portföy büyümüş. demek istediğim geçen ay bazı stratejik değişiklikler yapıldı. bu son ay ki performansı baz alırsak aylık %1,5. portföy büyümesini yakaladılar. bu şekilde devam ederse 6 ayda %8-9 gibi bir artış yakalanabilir. bu olumlu.
Faizlere gelince elbet bir gün düşecek, sonsuza kadar çıkması mümkün değil. asıl soru ne zaman düşecek? zirve ne zaman olacak?
6 ayda yüzde 8-9 olumlu mu.Nerdeyse banka faizi ile başabaş bir durum bu sn serkan.Ben temettüden bir gün sonrasını baz kabul ediyorum hep.Hesap temettü dağıtılınca o yıl için bitti yenisi başladı diye hesap yapıyorum.Faizler düşmez.90 lı yıllardaki sarmala girdik.Genç arkadaşlar o günleri hayal edemiyorlar ama.Aylık dolar ve faiz artışları rutindi.Sonra yüzde 120 faizlere kadar dayanmıştık.2001 krizi oldu falan))))))))))
Sn mcgogo nun vıop işi ne oldu.O zarar hala geçerli mi acaba.Vıop falan anlamıyorum ki.Gerçi bizim fon yöneticileri de anlamıyorlar zaten farkımız yok)))))))
10 15 banka falan batmıştı arada ama olacak o kadar tabi.))))
Yer İmleri