hala almayacagım .. yazdıklarımı iyi okursan bunu hep söyledim .. ama işte eğitim seviyeniz göz önüne alındığında yazılanları anlamayacak seviyede oldugunuz anlaşılıyor zaten.
kötülemek yada pazarlamak sizlerin alışkanlıkları olsa gerek. ben teknik ve tahminlerle ilgileniyorum. yoksa istersen 20 tane daire satın al benana..
basit insanlardan basit düşünceler çıkar sayın radiation. hakkımda istediğinizi düşünmekte özgürsünüz. ben de 42 liradan almış olsam bu kağıdı ve fiyatı 33 tl ye düşmüş olsa ben de herkesi düşman olarak görürdüm , yatırım yapmaya başladığım ilk yıllarda çocukca da olsa bu şekilde düşünüyordum ..
pskolojinizi anlamak zor değil..
eğer size iyi gelecekse bir öneride bulunayım , mahalleden iş yerinden arkadaşlarınızı toplayın hepsi gelip bu forumda bu kağıt uçacak bu kağıt kaçacak yazsın siz de mutlu olun ama son 1 yılda % 30 zararda olduğunuz gerçeği değişmeyecek sadece pskolojik olarak tatmin olacaksınız. söyleyin eşe dosta gelip yazsınlar burda..
burayı takip etme nedenim emlak sektörünün nasıl etkileneceğini görmek .. dogrudan bir proje hissesi olduğu için takip ediyorum ..
Yer İmleri