Sayfa 936/1006 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gunluk dolarlar da Teb marifetlide 1500 u bosda kaliyor, %3.5 veriyor.
    32 gun olursa 3.75% dediler, kalsin dedim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Dolarcılar gene çıkmış piyasaya...Gelecek faiz artışı.....Dolarda yön aşağı...Haydi merkez çak 200 puan,şu dolarcıları toptan kalpten götürelim...Gösterge değil bu hafta dolar çakıldı..4,57..Gösterge kapı gibi 20'e dayadı...Haftaya 20 üzerinde kalıcı olur...

aylar önce yabancı basbas bağırdı durdu 20nin altı kesmez diye

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

millet uçmuş.
    hile hurda düzgün iş yok burda

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

olayın içeriği ve ayrıntısını bilmeden hepsi boş laf

bu kırmızı bankamatikli banka için çok haberler yayılmakta
    hayırlar olsun bakalım

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Dolarcılar gene çıkmış piyasaya...Gelecek faiz artışı.....Dolarda yön aşağı...Haydi merkez çak 200 puan,şu dolarcıları toptan kalpten götürelim...Gösterge değil bu hafta dolar çakıldı..4,57..Gösterge kapı gibi 20'e dayadı...Haftaya 20 üzerinde kalıcı olur...
    Ppk toplantısı öncesi 20 üstüne atar ve kalıcı olur diye düşünüyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Benim demek istediğim şu kişi dolara geçiyor faiz çok kötü inmeli tl ye geçiyor bu dolar artışı şirketler için çok kötü hisse senedi alıyor faiz de dolar da çöp oluyor
    Dünyada para bolluğu varken dolarda faizde mışıl mışıl uyuyordu şimdi tam tersi bir durum var ! Yani biz bir yatırım aracını tercih ettik diye onun en iyi yatırım aracı olduğunu taraftar gibi savunmak doğru değil ! Adam full dolarda dolar çıkyor tl ciler siz bittiniz diyor biraz düşüyor ortalıktan kayboluyor benim tek takıntım var yüksek enflasyon enflasyon düşmeden ne kazandık ne kaybettik anlamak çok zor
    Bide herkes paso kazaniyo kotu karar veren yok. Hep alttan almis ustten satmis mubarekler. İmkansiz bisey, kredibiliteyi direk sifirliyolar farkinda degiller.

Sayfa 936/1006 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •