Sayfa 247/367 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,124
    soru umuma
    acaba şu andaki sistem değişikliğini yapabilecek kapasiteye sahip miyiz? ekonomide veya ülkenin beka problemlerinde biz reformlarla uğraşırken bir de bakmışız farklı şeyler olabilir mi? Gerçekten sistem değişikliği sancısız veya en az sancıyla yapılabilir mi?

2.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    soru umuma
    acaba şu andaki sistem değişikliğini yapabilecek kapasiteye sahip miyiz? ekonomide veya ülkenin beka problemlerinde biz reformlarla uğraşırken bir de bakmışız farklı şeyler olabilir mi? Gerçekten sistem değişikliği sancısız veya en az sancıyla yapılabilir mi?
    kardeş hangi kapasiteden bahsediyorsun, onu her okuyucunun kendi kapatisesine bırakıyorum ama benim anladığım uzlaşma kapasitemiz ''Kültürümüz oluşsun uçarız. Zira bizim2018-1876=142yıl neredeyse 150 yıllık bir parlemento geçmişimiz var.Gelişmiş ülkelere bir bak ya anayasalmonarşiyle isveç, isviçre, norveç, hollanda, ingiltere, japonya yada başkanlık sistemiyle yönetiliyorlar ABD, Fransa tek Almanya müstesna onlarlada hiçbir millet kıyas olmaz.Bizden belki geçti ama İnşaALLAH torunlarımız çok güzel günler görecek.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    77
    herkese merhaba

4. Merhaba , herkese sevgi ve selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    kardeş hangi kapasiteden bahsediyorsun, onu her okuyucunun kendi kapatisesine bırakıyorum ama benim anladığım uzlaşma kapasitemiz ''Kültürümüz oluşsun uçarız. Zira bizim2018-1876=142yıl neredeyse 150 yıllık bir parlemento geçmişimiz var.Gelişmiş ülkelere bir bak ya anayasalmonarşiyle isveç, isviçre, norveç, hollanda, ingiltere, japonya yada başkanlık sistemiyle yönetiliyorlar ABD, Fransa tek Almanya müstesna onlarlada hiçbir millet kıyas olmaz.Bizden belki geçti ama İnşaALLAH torunlarımız çok güzel günler görecek.
    Böyle bir tespitin yanına yaklaşabilmek için elin oğlu binlerce doktora tezi hazırlıyor, bizim çarıklı erkan-ı harp'ler tek ayak üstünde onlarca teori sallıyor.

Anayasal monarşi dediği ülkelerin hepsinde de kraliyet aileleri yüzyıldır sembolik bir role sahip. Hiç birinde de hiç bir politikacı tarih üzerinden bir başkasını suçlamıyor. Bizde memleket ikiye bölünmüş durumda, bir tarafta Osmanlıcılar, diğer tarafta Cumhuriyetçiler.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6. İngiliz halkının oylarıyla iktidara gelen Başbakan May, Kraliyet Ailesi'nin önünde diz çöktü. Bu görüntü, 'sembolik olan Kraliyet mi, demokrasi mi' sorusunu akıllara getirdi.

7.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku

İngiliz halkının oylarıyla iktidara gelen Başbakan May, Kraliyet Ailesi'nin önünde diz çöktü. Bu görüntü, 'sembolik olan Kraliyet mi, demokrasi mi' sorusunu akıllara getirdi.
    Şimdi abi amatör gözlem ile
    Diz cokturenler ve diz çöken ile 2 adet Mercedes vito var resimde
    Burda kazanan kim? :-)
    Çalış osman çiflik senin
    Ne el opmekle dudak ne diz cokmekle diz aşınır
    Atasozunden dolayi öyle yazdım tasviplendigi sanilmasin
    Kadın orda boydan boya siyah sarı kırnızı kuşak var ya fotoda iki kişide
    Ona diz çöküyo
    Ben mealini bilmiom da o kusaklarin. anladığımı yazem dedim.
    Asıl ekfuture bey şunda yanıldı
    O masallarda anlatılır anayasal monarsi zararsız avrupa tipi diye
    Halbuki Falkland olayında askerler direk Kraliçe talimatıyla yollandi cepheye yani ekfuture bey görükdüğü gibi pek değil sizin dediğiniz

8. Eksik yorum yazdık galiba
    Bi ilave
    Arkadaki kuşaklı dayı
    Yüzünü ekşiltmis
    Niye?
    On puvanlik uzman sorusu
    Ama bekletmeden cevap

A be gızcağzim
    Reverans
    Yirtmacli eteklen yapılır
    Neye Yirtmacli etek giymedin gülüm hesabı :-)
    Bu bi görgü değil
    Fizik kuralidir

Fizik herseydir
    .........
    Yani o tip etek fotodaki
    Bacak hareketlerini kısıtlar

Sayfa 247/367 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız