Sayfa 22/1200 İlkİlk ... 12202122232432721225221022 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Sorum tamamen bilmedigimden. Kanal alt cizgisini neden 1. Dipten cektiniz de 2. Dipten cekmediniz. 2 den cekerseniz kanala girmis olmaz mi

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app
    Her yerden çekersin son fiyata nekadar yakın dipten çizersen okadar kısa vadeli destekleri bulursun dip geriye doğru çekildikçe vade de uzar, orta ve uzun vadeli destekleri görürsün gibi...

2.  Alıntı Originally Posted by SaVaRoNa Yazıyı Oku
    Her yerden çekersin son fiyata nekadar yakın dipten çizersen okadar kısa vadeli destekleri bulursun dip geriye doğru çekildikçe vade de uzar, orta ve uzun vadeli destekleri görürsün gibi...
    Cok tesekkur ederim

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Sorum tamamen bilmedigimden. Kanal alt cizgisini neden 1. Dipten cektiniz de 2. Dipten cekmediniz. 2 den cekerseniz kanala girmis olmaz mi

Bana sorduysanız bilmiyorum, gözüme hoş gelen yerden çekiyorum neticede amaç bolca dibi ve tepeyi yakalaması.

4. Yoook tamamen ozel bir sebebi varmi diye sordum. Cunkivteknik ogrenmeye calisiyorum

5. Bahsi geçen Tmsanda tek trend yetiyor aslında desteklerden harfiyen tepki vermiş çok az sarkmalar olmuş zaten.Bu arada nekadar çok dip aynı trende kesişiyorsa o kadar sağlamdır.

6. prkme

prkmeeeeeeee,....
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

7. Evet bakalim 2,20 nolcak

8. 2.20 mi??? gap i kirdi 2.23.... kisada hedef 2.32-35, sonra 40-45, sonra 50-55... arada cikip girmek sahsa kalmis, tamamen egitim amacli yorumdur, sadece beni baglar...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

Sayfa 22/1200 İlkİlk ... 12202122232432721225221022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •