Arama sonucu : 325 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Seçimden sonra borsa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Arkadaşlar annemin kanser riski var testler yapılacak , doktor görüşü alacağız.
    Dualarınızı bekliyorum.
    İnşallah testler temiz çıkar.

2.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Dualarınızı bekliyorum.
    Geçmiş olsun dostum sana şiddetle kombu çayını tavsiye ediyorum. Bağırsak ve akciğer kanserini yendik.sedef şeker gut tıbtan ümidini kesmiş bir çok hastayı iyileştirdik. Yurt dışında çok yaygın kullanılıyor. Bir araştırmanızı önerieim

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Dualarınızı bekliyorum.
    Gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sayın @parasever Allah yardımcınız olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. Ben de 1.5 yıldır kanserle mücadele ediyorum. Allah acil şifalar versin inşallah.

5.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Dualarınızı bekliyorum.
    Allah şifa versin, yardımcınız olsun.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yükseliş kanalı içerisine dönemedik , kanal direnci olan 98 500' e geldi ve yönünü aşağı çevirdi.
    Kendisine yeni bir kanal yeni bir destek bulacak.
    97 200 ilk destek.
    Bu tip belirsiz durumlarda desteğe odaklanmaktan çok dönüşün gerçekleştiği noktayı yakalamak daha önemli.
    Bunu nasıl yaparız ?
    Grafikte ortalamaları görüyorsunuz "21 ve 50 ağırlıklı ortalama altında kaldığımız sürece düşüş küçük tepkiler eşliğinde sürer"
    Bu ortalamaların üzerinde tutunduğunu görmemiz gerekiyor. Bu gerçekleşirse hareket dirençlee yönelir ve 100 ağırlıklı ortalamayı
    yukarı kırmayı dener.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •