Allah şifa versin, yardımcınız olsun.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah şifa versin, yardımcınız olsun.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi dilekler tavsiyeler dualar için çok teşekkürler.
Allah şifa versin Allahın izniyle temiz çıkacaktır rahat olun inşaallah
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliş kanalı içerisine dönemedik , kanal direnci olan 98 500' e geldi ve yönünü aşağı çevirdi.
Kendisine yeni bir kanal yeni bir destek bulacak.
97 200 ilk destek.
Bu tip belirsiz durumlarda desteğe odaklanmaktan çok dönüşün gerçekleştiği noktayı yakalamak daha önemli.
Bunu nasıl yaparız ?
Grafikte ortalamaları görüyorsunuz "21 ve 50 ağırlıklı ortalama altında kaldığımız sürece düşüş küçük tepkiler eşliğinde sürer"
Bu ortalamaların üzerinde tutunduğunu görmemiz gerekiyor. Bu gerçekleşirse hareket dirençlee yönelir ve 100 ağırlıklı ortalamayı
yukarı kırmayı dener.
![]()
Son iki bar bugün oluştu.
Kanal içerisine dönme çabası hem kanal direncine hem de 50 ağırlıklı ortalama direncine takılıyor ve gelen satışlarla 100 ağırlıklı ortalama da kırılıyor.
96 500 - 96 600 200 ağırlıklı ortalama desteği , burası aynı zamanda 21 günlük ağırlıklı ortalama.
5 dakikalık grafikte 21 ve 50 ağırlıklı ortalama altında hareket sürdükçe destekleri sadece izliyoruz.
Açıkçası ben şimdilik 96 600 seviyesinin kırılmasını beklemiyorum.
Damat olayı ile birlikte yükseliş kanalının altına gelmiş olmamız şaşırtıcı değil.
![]()
Orta uzun vade için 96 xxx seviyelerinin ucuz olduğunu düşünüyorum...
93.500-94.500 başlangıç 101.000 hedefli stratejimiz nasıl gerçekleştiyse , yeni bir strateji oluşturacağız o da gerçekleşecek.
"Damat olayı" olmasaydı 101 000 tekrar denenebilirdi, ilerleyen günlerde de büyük ihtimalle aşılırdı.
Piyasa şimdi bir açıklama bekliyor.
Satışlar panik şeklinde geldiği için olası olumlu açıklamayı satın almak isteyecektir bu nedenler 96 600 ilk etapta kırılmayabilir.
Yabancı tavrı da önemli olacak
Dolar' ın 4.75' i aşmaması endeksin 96 600 üzerinde tutunma olasılığını büyük oranda artırır.
Tespitler çok iyi!
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 dakikalık grafik son durum
a , b , c noktalarına dikkat edin
bu seviyelerde RSI indikatörü dip seviyelerde ve her defasında gelen alımlar ile 21 ağırlıklı ortalama test ediliyor.
96 700 gördük sonrasında yine 21 ağırlıklı ortalamayı test ediyoruz.
Saatlik grafikte 97 500 - 97 600 100 ağırlıklı ortalama direnci .
Son hareketten sonra 98 500 de önemli bir direnç haline geldi.
Kısa vadede aşılmasını beklemiyorum.
Ortalamalar arası çok açık olduğu için 5 dakikalıklarda dalgalanmalar olacak ve birbirlerine yaklaşacaklar.
21 ve 50 ağırlıklı ortalamalar alışta güçlendiğinde bir dip oluşumundan söz edebileceğiz.
Ortalamaları izlemeye devam..
![]()
Yer İmleri