Sayfa 70/1023 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tepsiyle fıstıklı baklava alacanız sayın başkan .😀
    kaç gündür eve ekmek götüremiyom. bi deri bi kemik kaldım. mide birbirine yapıştı. önce bi ekmek peynir zetin alsam
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Ha şimşek ha berat valla. Kaç yıldır şimşek vardı da über politika izledik sanki. Adam bildiğini okuyor her türlü.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Ha şimşek ha berat valla. Kaç yıldır şimşek vardı da über politika izledik sanki. Adam bildiğini okuyor her türlü.
    Yo yo öyle demeyin şimşek çok önemliydi,onun olmaması birilerini çok kızdırır.Olay zaten şimşeğin şahsından dolayı değil.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kaç gündür eve ekmek götüremiyom. bi deri bi kemik kaldım. mide birbirine yapıştı. önce bi ekmek peynir zetin alsam
    Aman doları cent cent bozdurun sakın haram yiyicilere fazlasını kaptırmayın. Hepsi layıklarını bulana kadar Dolar güvenli limanda saklanmalı aksi taktirde badem olma ihtimali eskiye oranla çok daha fazla.

5. Umut hocam siz doları nerden alıyorsunuz? Nasıl saklıyorsunuz ?millet bankalardan alıyor yalnız gece yani işlem saatleri dışında alım -satımda makas çok açık oluyor. Onun için gece dolar daha çok yükselise geçiyor.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Umut hocam siz doları nerden alıyorsunuz? Nasıl saklıyorsunuz ?millet bankalardan alıyor yalnız gece yani işlem saatleri dışında alım -satımda makas çok açık oluyor. Onun için gece dolar daha çok yükselise geçiyor.
    Benim Dolarlar çoook ama çook yıllar öncesinden alınıp naftalinlenip dolaba kaldırıldı. Akşam sabah beni çok ilgilendirmiyor. Zamanında bankadan almıştım tabiki abuk sabuk tezgah üstü fiyattan değil bankalar arası fiyata yakın yerlenden rızkımızı alıp ortadan kaybolmuştuk. Şimdi üç beş kuruşla viop' a takılıyoruz genelde long pozisyon şeklinde oluyor bu takılma işleri yoksa fiziki Dolarımın tek centini vermem bunlara .

Dolarda bir ik gündür goygocuların hayali iyimserlikleri sırasında piyasanın 24 Temmuzdaki PPK toplantısında faiz artışını fiyatladığı martavalını dinleyip durdum. Olur olmaz bilemem ama olmazsa işte o zaman Doların roket fiyatını tahmin edebilirim. 5 ilk hedef...

altınmı alsam dolarmı?
    Büyük Çıkışlar Sancılı Olur..

Sayfa 70/1023 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •