Ha şimşek ha berat valla. Kaç yıldır şimşek vardı da über politika izledik sanki. Adam bildiğini okuyor her türlü.
Ytd
Umut hocam siz doları nerden alıyorsunuz? Nasıl saklıyorsunuz ?millet bankalardan alıyor yalnız gece yani işlem saatleri dışında alım -satımda makas çok açık oluyor. Onun için gece dolar daha çok yükselise geçiyor.
Benim Dolarlar çoook ama çook yıllar öncesinden alınıp naftalinlenip dolaba kaldırıldı. Akşam sabah beni çok ilgilendirmiyor. Zamanında bankadan almıştım tabiki abuk sabuk tezgah üstü fiyattan değil bankalar arası fiyata yakın yerlenden rızkımızı alıp ortadan kaybolmuştuk. Şimdi üç beş kuruşla viop' a takılıyoruz genelde long pozisyon şeklinde oluyor bu takılma işleri yoksa fiziki Dolarımın tek centini vermem bunlara .
Dolarda bir ik gündür goygocuların hayali iyimserlikleri sırasında piyasanın 24 Temmuzdaki PPK toplantısında faiz artışını fiyatladığı martavalını dinleyip durdum. Olur olmaz bilemem ama olmazsa işte o zaman Doların roket fiyatını tahmin edebilirim. 5 ilk hedef...
altınmı alsam dolarmı?
Büyük Çıkışlar Sancılı Olur..
Yer İmleri